Ζαγοριανός: Μπορούσε πιο εύκολα το Βυζάντιο

Για την ιστορική επιτυχία ενός χωριού σαν το Κοκκινόχωμα μίλησε στο dokari.gr ο έμπειρος επιθετικός, που αποκτήθηκε το δεύτερο γύρο από τον Βατανιακό.

Επιστρατεύτηκε το χειμώνα για να καλύψει το κενό του Μπρατσιάνι στη γραμμή κρούσης και να δώσει εμπειρία στο νεανικό Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ο λόγος για τον 30χρονο στράικερ, Γιώργο Ζαγοριανό, με θητεία ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Βατανιακό, Φωκικό, Νίκη Βόλου, Χανιά, Άγιο Δημήτριο, Πανηλειακό, Αστέρα Μαγούλας και Οδυσσέα Αναγέννησης. Ο Ζαγοριανός μίλησε στο dokari.gr τονίζοντας: «Είναι σίγουρα μεγάλη επιτυχία η σωτηρία για ένα χωριό όπως το Κοκκινόχωμα, που θα μετέχει και του χρόνου στην ανανεωμένη Γ΄ Εθνική, αλλά μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει ακόμα πιο εύκολα, με βάση και τον εκπληκτικό πρώτο γύρο. Στη συνέχεια, πήγαμε να γίνουμε… αυτόχειρες και κάναμε την παραμονή «θρίλερ», ειδικά με τις εντός έδρας ισοπαλίες με Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ελευθερούπολης. Σωθήκαμε με την ψυχή στο στόμα και υποσυνείδητα μας είχε περάσει το άγχος της πτώσης. Ωστόσο, είχαμε εύκολο πρόγραμμα, νιώθαμε φαβορί και τερματίσαμε τη χρονιά με τέσσερις πολύτιμες νίκες».
Για να καταλήξει ο έμπειρος φορ: «Το Βυζάντιο είχε καλό υλικό, αλλά γενικά ήταν άπειρη σαν ομάδα, επηρεάστηκε μετά από αποτυχίες. Ήθελε χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα της κατηγορίας, για να απαγκιστρωθεί από την ερασιτεχνική νοοτροπία που είχε συνηθίσει. Όταν ήρθα φυσικά και πίστευα ότι θα σωθούμε και περίμενα ακόμα πιο εύκολα. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα από εμένα, δε βοήθησα όσο ήθελα και μπορούσα, αλλά γενικά με δικαίωσε αυτό το εξάμηνο ως επιλογή. Επίσης, η ομάδα γενικά δεν «έβγαζε» πολλές φάσεις επιθετικά και πριν έρθω εγώ. Τέλος, ευχαριστώ την ομάδα και το χωριό για τη συνεργασία που είχαμε».

Exit mobile version