Δαϊλάκης: Ο Σάμιος απαξιώνει το προϊόν «Δόξα»

Ευθεία επίθεση του προέδρου των «Μαυραετών» προς τον μεγαλομέτοχο με δηλώσεις στο dokari.gr, τονίζοντας ότι οι Δραμινοί είναι «γυμνοί και έτοιμοι για πτώση» και κάνοντας και μια αποκάλυψη επενδυτικού ενδιαφέροντος. Θέμα με ηλικιακό περιορισμό στις μεταγραφές, «ναυαγεί» με Σαββίδη.

Για όλες τις ζυμώσεις και τις διεργασίες εν μέσω αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα στη Δόξα Δράμας μίλησε στο dokari.gr ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Σταύρος Δαϊλάκης, εξαπολύοντας δριμύ «κατηγορώ» κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αθανάσιου Σάμιου: «Δεν διαπραγματεύομαι εγώ το μέλλον της Δόξας μόνος μου. Εμείς έχουμε ακέραιο το… οικόπεδο άλλου, αλλά κάποια στιγμή θα καταπατηθεί και αυτό. Αλλουνού είναι το «οικόπεδο» και οι μετοχές. Εμείς τραβάμε το μαρτύριο. Τον ψάχνουμε και δεν τον βρίσκουμε τον κ. Σάμιο, που αλλάζει εύκολα απόψεις, δεν είναι σταθερός. Όλα έχουν ένα όριο. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι κρατήσαμε το… μαγαζί «ανοιχτό» στη Football League. Όμως απαξιώνεται το προϊόν «Δόξα». Αν είναι γωνιακό μαγαζί η Δόξα, το χρωστά στον κόσμο, αλλά σταδιακά εξαλείφεται και αυτό το ατού. Ο Ερασιτέχνης έχει παλιές απαιτήσεις από Σάμιο. Καταστρέφεται το όπλο της Δόξας, οι φίλαθλοι».
«Ελληνίδα ρώτησε για τη Δόξα και πήρε γερμανική ομάδα Β΄ Εθνικής με 57.000 ευρώ!»
Για να ρίξει στη συνέχεια τη… βόμβα ο Σταύρος Δαϊλάκης: «Ένας όμιλος επιχειρηματιών είχε κάνει κρούση για τη Δόξα και εξεπλάγη με τα οικονομικά δεδομένα. Πρόκειται για Ελληνίδα σοβαρή επιχειρηματία, δεν πάει καν ο νους σας με ποια μίλησα. Της είπα ενδεικτικά την αξία της ομάδας και μου είπε ότι αγόρασαν με 57.000 ευρώ γερμανική ομάδα Β΄ Εθνικής! Ο Σάμιος πουλάει, όχι εγώ. Και δεν ήρθε καν να μου πει «Σταύρο, αν έχεις κρούσεις, τόσα θέλω για την ομάδα». Όταν δει την ομάδα τελείως γυμνή, ίσως το καταλάβει. Μπορούμε όμως και να μην τον… περιμένουμε! Μπορούμε και εμείς να τη ρίξουμε τη Δόξα!».
«Μπουκέτο με Μποδούρογλου, Αποστολίδη και σία»
Για να καταλήξει ο πρόεδρος των «Μαυραετών»: «Μετά τις εκλογές θα είναι η πλέον κρίσιμη εβδομάδα. Η μεγάλη εβδομάδα μας. Αν δεν υπάρξουν θετικά δεδομένα από τη Δράμα ή έστω από την Ελλάδα, τετέλεσται! Ο κόσμος αγανάκτησε. Ακούμε πολλά, αλλά στην πράξη δεν βλέπουμε τίποτα. Η θεωρία απέχει. Είμαστε πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, σαν τους… αναστενάρηδες! Για παράδειγμα, υπάρχουν δυο φιλοδοξαίοι επιχειρηματίες, οι κ.κ. Μποδούρογλου και Αποστολίδης, που έχουν μεγάλη προσφορά και έργο για τις κερκίδες. Για τις υποδομές και τις εργασίες του γηπέδου, όπως οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού. Είμαστε σε ανοιχτή διαδικασία, θα έμπαιναν και εκείνοι σε ένα σχήμα με σοβαρούς ανθρώπους. Λείπουν και άλλοι Δραμινοί, για να συνθέσουν ένα… μπουκέτο επιχειρηματιών με αυτούς τους δυο».
Τέλος, σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, που δείχνει να… στρίβει προς Αιγινιακό για συνεργασία, αλλά και την ανακοίνωση για ηλικιακό περιορισμό στις μεταγραφές (μόνο δυο παίκτες άνω των 24 ετών), ο Σταύρος Δαϊλάκης υποστήριξε: «Για το θέμα του κ. Σαββίδη δεν έχω κάτι να πω, ούτως ή άλλως δεν υπήρχε από πριν κάποιο δεδομένο. Όσο για το άλλο μέτρο απαγόρευσης, φαντάζομαι δεν είναι κάτι οριστικό και αμετάκλητο μέσα σε δυο γραμμές. Το κράτος είναι γνωστό ότι απουσιάζει. Πρέπει να βάλει κανόνες που θα τηρούνται. Νόμους ήδη έχουμε πολλούς».

Exit mobile version