Περιμένει για Ντομίνγκεζ

Μπορεί ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ να θεωρείται ένα… βήμα από το να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως, η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική αφού δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία των δυο πλευρών

Δεδομένα ο Τσόρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ έχει δώσει το «ΟΚ» για την απόκτησή του, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να έχουν κάνει τις σχετικές ενέργειες έτσι ώστε να πείσουν τον 32χρονο Αργεντινό να υπογράψει και να γίνει ο… κουμανταδόρος του παιχνιδιού της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Από αυτό το σημείο, όμως, μέχρι το να θεωρείται «κλεισμένος» ο ποδοσφαιριστής, υπάρχει αρκετή απόσταση.

Το Σάββατο (29/06) έγινε νέος κύκλος συζητήσεων των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την πλευρά του Ντομίνγκεζ, σε καλό κλίμα, και πλέον αναμένονται περισσότερες εξελίξεις. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον Αργεντινό και τους εκπροσώπους του για το πλάνο τους αλλά και για αυτά που μπορούν να του προσφέρουν, με την πλευρά του 32χρονου χαφ να ζητά χρόνο για να απαντήσει, αφού όπως αναφέραμε η συμφωνία δεν έχει «κλείσει» ακόμα. Οι επαφές αναμένονται να συνεχιστούν και δεν αποκλείεται ακόμα και το βράδυ του Σαββάτου (29/06) να υπάρξουν νεότερα σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Exit mobile version