Στην Περιφέρεια για το γήπεδο ο Πανιώνιος

Τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής θα ζητήσουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου έτσι ώστε να λύσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει με το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η ίδια η Περιφέρεια Αττικής ήταν αυτή που έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και στον Πανιώνιο ετοιμάζονται να απευθυνθούν σε αυτή έτσι ώστε να τους βοηθήσει να βρουν λύση. Οι «κυανέρυθροι» ποντάρουν στις εξαγγελίες του Γιάννη Σγουρού για το γήπεδο της ΑΕΚ, και τα 20 εκατ. ευρώ που φέρονται να έχουν εξασφαλίσει από την Περιφέρεια για το γήπεδό τους οι «κιτρινόμαυροι», και ετοιμάζονται να ζητήσουν τη συμβολή της για να διορθώσουν την κατάσταση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου έκαναν κρούση και στον Δήμο της Νέας Σμύρνης για να βοηθήσει στο θέμα, όμως, γνωρίζουν πως οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες και δεν περιμένουν πολλά από αυτή την πλευρά. Όπως και να ‘χει, οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν ότι θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να βρουν λύση και να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται κανονικά στη φυσική της έδρα και τη νέα χρονιά, παρότι δεν υπάρχουν οι οικονομικοί πόροι για να διορθωθεί το πρόβλημα από την ίδια την ΠΑΕ.

Exit mobile version