ΑΟΧ: Ελπίζει για το όνειρο

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές για τον ΑΟ Χανιά με τέσσερις τελικούς, τρεις εκ των οποίων θα λάβουν χώρα στα Περιβόλια, να απομένουν για το κυνήγι της ανόδου. Ωστόσο ο Μουράτ Σεροπιάν καλείται να διαχειριστεί  τους «κιτρινισμένους».

Οι «μπλε» έκλεισαν με 7 βαθμούς τον πρώτο γύρο, όσους έχουν κατακτήσει μόλις στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του δευτέρου. Αρχικά πήραν το τρίποντο (1-2) στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, στη συνέχεια πανηγύρισαν εντός έδρας το 2-0 επί της Κέρκυρας, ενώ χθες (14/05) κράτησαν το μηδέν απέναντι σε έναν διψασμένο «Γηραιό», παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας. Συγκομιδή που γεμίζει ελπίδες για το όνειρο, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια θα δοθούν μπροστά στο κοινό των Χανίων (με Νίκη Βόλου, Φωστήρα, Ολυμπιακό Βόλου). Το μοναδικό εκτός έδρας είναι με τον Αιγινιακό.

Εν ολίγοις αν οι Κρητικοί πάρουν το απόλυτο μέσα στο σπίτι τους, τότε θα έχουν εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τριάδα.

Όπως είναι φυσικό έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους τα πρώτα προβλήματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τραυματισμούς αλλά με τιμωρίες. Για το λόγο του αληθές, στο Καυτανζόγλειο συμπληρώθηκε το απουσιολόγιο με τους Καμπλιώνη και Μανωλά να «κιτρινίζονται». Ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες με αποτέλεσμα να λείψει σε ένα ματς, ενώ ο δεύτερος έφτασε αισίως τις δέκα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει σε δυο αναμετρήσεις. Στο μεταξύ, στο ματς της Τρίτης (20/05) με τη Νίκη Βόλου δεν υπολογίζεται ο Βαλλιάνος, που θα εκτίσει την ποινή του. Να σημειωθεί ότι εξίσου νοκ άουτ με Φωστήρα, Αιγινιακό έμεινε λόγω καρτών και ο Πότσι.

Παρά τις δυσκολίες ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά έχει εμπιστοσύνη στη δύναμη και το πάθος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αναμφίβολα έχουν το πάνω χέρι.

Exit mobile version