Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Διγενή

Με καρέ του… σεληνιασμένου Παπαποστόλου, το Λάκκωμα διέσυρε 5-2 τη Δόξα Πετρούσας, αλλά δεν προλαβαίνει το τρένο της σωτηρίας, πέφτοντας όπως και οι Δραμινοί αν δεν περάσει η αναδιάρθρωση.

Το… τρένο της σωτηρίας, για την καλύτερη επίθεση του πρώτου ομίλου (!!), τον Διγενή Λακκώματος, είχε χαθεί από την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της Χαλκιδικής πάντως πρόσφερε γκολ και θέαμα, κερδίζοντας με 5-2 τη Δόξα Πετρούσας εντός έδρας. Δράστης για την ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν ήταν και πάλι ο συνήθης ύποπτος, Γιάννης Παπαποστόλου, που πέτυχε τέσσερα γκολ, στο 2΄ (πλασέ), το 10΄ (δυνατό σουτ), το 31΄ (κεφαλιά) και το 49΄ (πέναλτι, σε ανατροπή του Βιτλή από τον Γουνατίδη), ενώ στο 29΄ είχε πετύχει αυτογκόλ ο Ουζούνογλου (προσωρινά το 3-0). Για την ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη μείωσε σε 5-1 στο 63΄ ο Μουρατίδης, ενώ το τελικό 5-2 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε με αυτογκόλ ο Τουλκερίδης στο 67΄ (προηγήθηκε απόκρουση του Γκουτζελά σε πέναλτι του Στέρεφ).
ΛΑΚΚΩΜΑ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τσιώνας, Τουλκερίδης, Ορφανός (54΄ Καρακώστας), Βιτλής, Δραγανίδης (63΄ Σαρβανίδης), Γεωργιάδης (76΄ Μπίκας), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
ΠΕΤΡΟΥΣΑ: Παπαγεωργίου, Στέρεφ, Γουνατίδης, Τουνγκελίδης (78΄ Τσιαμούρας), Κώτιος, Π. Παπαδόπουλος, Δ. Παπαδόπουλος (59΄ Βραμέντζαλης), Γάιδας (59΄ Παυλίδης), Μουρατίδης, Ουζούνογλου, Τσιακουρίδης.

Exit mobile version