Σιγή… ασυρμάτου στη Δόξα Δράμας

Πληθαίνουν τα σενάρια για το διοικητικό «αύριο» στους «Μαυραετούς», με τον χρόνο που περνά να μην είναι καλός… σύμβουλος, με βάση και το περσινό προηγούμενο.

Ανησυχητική έως… εκνευριστική είναι η στασιμότητα για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της Δόξας Δράμας. Ο μεγαλομέτοχος Αθανάσιος Σάμιος δεν φέρεται να έχει γίνει δέκτης κάποιος σοβαρής επιχειρηματικής πρότασης για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των «Μαυραετών», ενώ και από την πλευρά του Σταύρου Δαϊλάκη και γενικά της διοικούσας επιτροπής, παρατηρείται… νεκρική σιγή. Αν δεν βρεθεί άμεσα επενδυτής, ο κλοιός θα σφίξει ανησυχητικά, με το χρόνο που κυλά να μην είναι σύμμαχος για τους Δραμινούς, που φοβούνται μην πάθουν τα περσινά και… τρέχουν στο τέλος.
Κάποια πιο «σκοτεινά» σενάρια θέλουν τη Δόξα να δηλώνει συμμετοχή ακόμα και στη Γ΄ Εθνική, αν δε βρεθεί άμεσα «άκρη» για διοικητικά και οικονομικά ζητήματα, ενώ μέσα στον Ιούνιο και σίγουρα μετά τις εκλογές αναμένονται πιο συγκεκριμένες εξελίξεις. Από την πλευρά τους και οι παίκτες τηρούν στάση αναμονής, αλλά ήδη αρκετοί εκδηλώνουν τάσεις φυγής με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Exit mobile version