Ισοπαλία-πισωγύρισμα για Ηρακλή

«Μισή» δουλειά για τον «Γηραιό», που μετά από δυο νίκες πέταξε στα… σκουπίδια δυο βαθμούς, μένοντας στο 1-1 με τα Ψαχνά εντός έδρας και χάνοντας την ευκαιρία για σημαντικό άλμα ανόδου.

Τα σχέδια του Ηρακλή για το «3Χ3» χάλασε ο Οχάντζα με ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, δίνοντας στα Ψαχνά βαθμό ουσίας και ψυχολογίας στο Καυτανζόγλειο. Το γκολ του Τσιλιανίδη στο πρώτο μέρος δεν ήταν αρκετό στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου για να συνεχίσει την αντεπίθεσή της, μένοντας στάσιμη και στο μείον τρία από την προνομιούχο δυάδα ανόδου (μείον ένα από την τριάδα). Οι κυανόλευκοι απείλησαν στο 2΄, όταν ο Σκόρτσα σούταρε στον Αθανασόπουλο, ενώ στο 20΄ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων έκανε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Παπαστεριανού και Σιατραβάνη. Στο 25΄ ο Αθανασόπουλος «έβγαλε» το φάουλ του Πουρτουλίδη. Στο 39΄ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης με σουτ μέσα από έναν όμιλο παικτών μετά από ασίστ του Μπουκουβάλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 47΄ το σουτ του Σιατραβάνη για τους Θεσσαλονικείς πέρασε μόλις άουτ και στο 50΄ ήταν σειρά του Ζάχορα να χάσει νέα ευκαιρία. Στο 59΄ ο Χουάντερσον έδωσε τη λύση σε κεφαλιά του Μπακομήτρου και στο 81΄ ήρθε η… τιμωρία του Ηρακλή για τη «φλυαρία» και την ανικανότητα να κάνει το 2-0, όταν ο Φρανκ Οχάντζα, που είχε μπει αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με σουτ, μετά από ασθενή επέμβαση του Χουάντερσον σε πρώτο σουτ του Μπουμάλ. Διαιτητής ήταν ο Παππάς (Αθηνών).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα (62΄ Παληγεώργος), Σιατραβάνης (78΄ Κουρούπης), Ζάχορα (73΄ Χιονίδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Aθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος (75΄ Οχάντζα), Β. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης, Μπουμάλ, Καλαϊτζίδης (55΄ Βιγιαρέχο), Γκμπαγκουιντί, Σταματής (41΄ Τσούτσης), Χ. Πατσατζόγλου.

Exit mobile version