This is Sparta…

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στηρίζει με την παρουσία του στις εξέδρες την έναρξη της μάχης της πρωταθλήτριας Λακωνίας για την εξασφάλιση της ανόδου στη Γ’ Εθνική, στην πρεμιέρα των μπαράζ με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό.

 

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική ρίχνεται σήμερα η Σπάρτη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να βρίσκεται στην εξέδρα και την ομάδα πανέτοιμη να ολοκληρώσει μια εξαιρετική σεζόν, σφραγίζοντας το εισιτήριο της παρουσίας της στα εθνικά πρωταθλήματα.

Από την πρώτη μεγάλη μάχη με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό (17.00) δεν θα μπορούσε να λείψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος από την έναρξη της χρονιάς έχει αναλάβει τη στήριξη της ομάδας με στόχο να την οδηγήσει τα επόμενα χρόνια στη Super League.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα στηρίξει με την παρουσία του στις εξέδρες του γηπέδου την προσπάθεια παικτών και τεχνικής ηγεσίας της Σπάρτης, αποδεικνύοντας εμπράκτως (για μια ακόμη φορά) ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, από την οποία έχει ξεκινήσει τις ενέργειες για την ανάδειξη της Λακωνίας στο βαθμό που της αξίζει, σε όλα τα επίπεδα.

Οι πρωταθλητές Λακωνίας έχουν θέσει εξ αρχής ως στόχο της φετινής χρονιάς την άνοδο στη Γ’ Εθνική και αυτός αποτελεί μόνο την αρχή αφού τα σχέδια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΑΕ Σπάρτης δεν σταματούν εκεί…

Οι Λάκωνες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτή την πρώτη αναμέτρηση με τον Πανθυερατικό, αλλά και για όλη τη σειρά αγώνων, όπου θα αντιμετωπίσουν ακόμη τους Ερμή Κιβερίου και Πάμισο.

Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση του κόσμου, που αναμένεται να κατακλύσει σήμερα το γήπεδο, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της Σπάρτης να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση εξάλλου όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ, για να διευκολύνει τους φίλους της ομάδας και έτσι στις εξέδρας δεν θα πέφτει… καρφίτσα.

Δείτε το πρόγραμμα του ομίλου της Σπάρτης στα μπαράζ:

1η αγωνιστική 11/5

Ερμής Κιβερίου – Πάμισος

Σπάρτη – Πανθυρεατικός

2η αγωνιστική 14/5

Πάμισος – Σπάρτη

Πανθυρεατικός – Ερμής Κιβερίου

3η αγωνιστική 21/5

Σπάρτη – Ερμής Κιβερίου

Πάμισος – Πανθυρεατικός

4η αγωνιστική 28/5

Πάμισος – Ερμής Κιβερίου

Πανθυρεατικός – Σπάρτη

5η αγωνιστική 1/6

Σπάρτη – Πάμισος

Ερμής Κιβερίου – Πανθυρεατικός

6η αγωνιστική 4/6

Ερμής Κιβερίου – Σπάρτη

Πανθυρεατικός – Πάμισος

Exit mobile version