Μουράτ Σεροπιάν: «Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Ο Μουράτ αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο «ΕΑΚ», επισήμανε ότι η πορεία του ΑΟ Χανιά στα play off θα ήταν διαφορετική εφόσον η τύχη ήταν πιο ευνοϊκή.

Επίσης υποστήριξε ότι άπαντες θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν το τρίποντο στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή την επικείμενη αγωνιστική (08/04).

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Και ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα και εμείς όμως στο τέλος αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ. Έχουμε δείξει πράγματα στα πλέι οφ, αλλά δεν έχουμε την τύχη που χρειάζεται και έχουμε χάσει παιχνίδια στη λεπτομέρεια.

Θα συνεχίσουμε το ίδιο και στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Απλά τώρα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, κρίνονται στη λεπτομέρεια και είναι ένας μαραθώνιος που κρίνεται πολύ από την κούραση και γι αυτό υπάρχει αυτή η εξέλιξη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Για το τρίτο παιχνίδι των «μπλε» μακριά από την έδρα τους δήλωσε:«Δεν μας προβληματίζει το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Το ίδιο θα κάνουμε και στα Ψαχνά. Θα παίξουμε για τη νίκη».

Exit mobile version