«Αγγίζει» το στόχο ο Αγροτικός Αστέρας

Ακόμα ένα τρίποντο στο… σακούλι των «σταχυοφόρων», 2-1 τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (οι Κιλκισιώτες είχαν δυο δοκάρια), με γκολ των Κρυστάλλη-Καπία. Αρκούν 5 βαθμοί σε 3 ματς για την άνοδο.

Ολοένα και πιο κοντά στη Football League βρίσκεται ο Αγροτικός Αστέρας, παρότι την ίδια ώρα κερδίζει και ο Πανσερραϊκός, που είναι σταθερά στο «μείον τέσσερα». Η ομάδα του Ευόσμου είχε το κίνητρο, εκμεταλλεύτηκε την έδρα και κέρδισε με 2-1 τον αξιόμαχο Εθνικό Ν. Αγιονερίου, που γνώρισε την πρώτη ήττα με τον Βασίλη Τραϊανόπουλο στον πάγκο. Στο 22΄ ο Παντελής Κρυστάλλης με πλασέ έκανε το 1-0 για τους πράσινους, ενώ στο 77΄ μετά τη σέντρα του Αθανασιάδη ο προωθημένος Στέφανος Καπίας έκανε το 2-0 με κεφαλιά και κάπου εκεί το τρίποντο έδειξε να «κλειδώνει». Οι Κιλκισιώτες μείωσαν απλώς στο τελικό 2-1 στο 90΄ με πλασέ του Πάρη Παλιάτσιου, ενώ ο νεαρός φορ είχε και δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 25΄, όπως και ο Χασάνογλου στο 40΄ (αμφότερα με σουτ, με τον Εθνικό να στέκεται αρκετά καλά). Πλέον, για να κόψει πρώτος το νήμα και μαθηματικά ο Αγροτικός Αστέρας και να στεφθεί πρωταθλητής, πρέπει να πάρει μίνιμουμ πέντε βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια, με Ορφέα Ελευθερούπολης (εκτός), Μουδανιά (εντός) και Νέστο Χρυσούπολης (εκτός).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Σαμουηλίδης (51΄ λ.τ. Κώτσιας), Θεοδωρίδης (75΄ Κουκουλέκης), Αθανασιάδης, Μπεκιάρης, Κρυστάλλης, Λαζαρίδης (70΄ Βελλίνης).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Καλογεράκης, Σακκάς, Γκέλινος (59΄ Σοϊλεμεζίδης), Καρασίμος, Κοντσίδης, Καρπούζης, Αλμπάνης, Χασάνογλου, Παλιάτσιος, Γιαννουπλάκης (81΄ Μακρής), Πεχλιβάνης.

Exit mobile version