Το… γύρισε ο Διγενής με σόου Παπαποστόλου

Παρότι έχανε 0-2 από τον Έβρο Σουφλίου, ο Διγενής Λακκώματος έφτασε σε μεγάλη ανατροπή, κερδίζοντας 4-2 και κάνοντας άλμα σωτηρίας, με χατ τρικ του Γιάννη Παπαποστόλου.

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Διγενής Λακκώματος, που επέστρεψε με… μπόλικο άγχος στις νίκες, με 4-2 κόντρα στον Έβρο Σουφλίου, μια ομάδα με ίδιο στόχο. Η ομάδα της Χαλκιδικής βρέθηκε στα… σχοινιά, αφού έχανε στο 24΄ 0-2, αλλά με ψυχραιμία και ισχυρό χαρακτήρα έφτασε στην ολική επαναφορά, κάνοντας σημαντικό βήμα σωτηρίας, με πρωταγωνιστή τον Παπαποστόλου (χατ τρικ).
Στο 12΄ ο Καμπιώτης με μακρινή λόμπα αιφνιδίασε τον Γκουτζελά για το 0-1, ενώ στο 24΄ ο προωθημένος και αφύλακτος Μπάτζιος με κεφαλιά έκανε το 0-2 για τους Θρακιώτες μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στη συνέχεια, η ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν συνήλθε και αντέδρασε θετικά σε ένα κρίσιμο τρίλεπτο, ισοφαρίζοντας πριν «βγει» το πρώτο μέρος. Στο 43΄ ο Παπαποστόλου με γυριστή κεφαλιά σε σέντρα του Στασινόπουλου μείωσε σε 1-2, ενώ στο 45΄ ο Δραγανίδης με «κεραυνό» ισοφάρισε σε 2-2. Στο 63΄ ήρθε η ανατροπή, με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Γιάννη Παπαποστόλου, σε σέντρα του Μιχάλη (3-2), για να διαμορφωθεί στο 83΄ το τελικό 4-2, με πλασέ του Παπαποστόλου σε αποθέωση, μετά από ασίστ του Ορφανού και ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τσιώνας, Ορφανός, Γεωργιάδης, Βιτλής (36΄ Γκουγκουλιάς), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (65΄ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου (85΄ Σαραγιώτης).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Μπάμνιος, Μπάτζιος, Κατρανίτσας, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ Εμρέ, Εφραιμίδης (76΄ Γκαϊταντζής), Λαζαρίδης (61΄ Βιόπουλος), Τορομανίδης, Καμπιώτης.

Exit mobile version