Φιλικό δοκιμών για Δόξα Δράμας

Αρκετούς νεαρούς τσεκάρει ο τεχνικός των «Μαυραετών», Γ. Κουδούνης στο κρας τεστ με τη SKODA Ξάνθη το Σάββατο. Θεοδωρέλης στο dokari: Απλήρωτος από Οκτώβρη!

Παρότι προς στιγμή οι παίκτες της Δόξας Δράμας δεν επιθυμούσαν να «κατέβουν» στο προγραμματισμένο φιλικό του Σαββάτου με τη SKODA Ξάνθη, λόγω οικονομικών οφειλών της διοίκησης, εντέλει πείστηκαν και το παιχνίδι με τους Θρακιώτες θα διεξαχθεί κανονικά στις 16.30 εντός έδρας (γενική είσοδος 5 ευρώ, ελεύθερη είσοδος για παιδιά ως 14 ετών).
Ο Γιώργος Κουδούνης δεν θα έχει διαθέσιμους τους Νατσούρα, Θεοδωρέλη, Μπέκα και Ρούτση, όπως και τους τραυματίες Μουδούρογλου Μένκα και Σμίλιανιτς.
Την ίδια στιγμή, στις προπονήσεις των «Μαυραετών» συμμετέχουν τις τελευταίες μέρες αρκετοί δοκιμαζόμενοι που εξετάζονται. Πρόκειται για τον 21χρονο δεξιό μπακ Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο (Καβάλα), τον 20χρονο επιθετικό Σάκη Κονδυλίδη (ΑΕ Καλαμπακίου), τον 18χρονο στόπερ Φάνη Παπαμιχαήλ (Προσοτσάνη), τον 20χρονο δεξιό μπακ Σωκράτη Χατζηλαζαρίδη (Ακρίτας Νευροκοπίου) και τον 22χρονο περιφερειακό επιθετικό Άλεξ Κωνσταντινίδη (Γουέλινγκ).
Θεοδωρέλης: Μου χρωστάνε, δε χρωστάω!
Την ίδια στιγμή, ο έμπειρος Δραμινός στόπερ της Δόξας, Λάζαρος Θεοδωρέλης (ΦΩΤΟ), σε επικοινωνία με το dokari.gr, αναλύοντας το σκεπτικό του για την αποχή από τις τελευταίες προπονήσεις που έχει αποφασίσει τις τελευταίες μέρες: «Από τον Οκτώβριο μου χρωστάνε τα συμφωνηθέντα χρήματα, έτσι επέλεξα να σταματήσω. Μου οφείλονται πολλά χρήματα και θεώρησα άσκοπο να συνεχίσω προπονήσεις, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον ουσιαστικές υποχρεώσεις για την ομάδα. Το καθήκον μου νομίζω ότι το έκανα μέσα στη χρονιά, πρόσφερα όσο μπορούσα στη Δόξα και θεωρώ ότι ήμουν σωστός στις υποχρεώσεις μου, αντίθετα με τη διοίκηση. Μου χρωστάνε, δε τους χρωστάω! Ούτε κρύβομαι, ούτε λέω κάτι ψέμα, κάτι που δεν ισχύει. Θα ήθελα να μείνω και του χρόνου, αλλά η κατάσταση είναι απελπιστική. Πρέπει να αλλάξουν πολλά».

Exit mobile version