Τα… έβαζε στο β΄ ο Αγροτικός Αστέρας

Με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος (ένα Λαζαρίδης, δυο Βελλίνης) και τρία δοκάρια στο πρώτο, η ομάδα του Ευόσμου νίκησε 3-0 εντός έδρας τον Διγενή Λακκώματος και προελαύνει προς άνοδο και τίτλο. Φωνάζουν για τον βοηθό Τζοβάρα (Κοζάνης) οι Χαλκιδικιώτες.

Non stop ο Αγροτικός Αστέρας, ξεπέρασε ακόμα ένα εμπόδιο στην κούρσα προς το… στέμμα και τη Football League. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη κέρδισε με 3-0 τον Διγενή Λακκώματος, με όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος και αφού… τράκαρε στα δοκάρια στο πρώτο. Η ομάδα της Χαλκιδικής (που στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο) πάντως έχει έντονα παράπονα για τις υποδείξεις του βοηθού Τζοβάρα από την Κοζάνη, αμφισβητώντας τα δυο πρώτα γκολ.
Στο 6΄ ο Γεωργιάδης έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Μιχάλη που είχε περάσει και τον Ταταρίδη, ενώ στο 11΄η κεφαλιά του Κρυστάλλη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 19΄ ο Παπαποστόλου για τους φιλοξενούμενους σούταρε άουτ και δυο λεπτά μετά ο Λαζαρίδης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, με την ενδιάμεση καθοριστική παρεμβολή του Γκουτζελά. Στο 27΄ οι «σταχυοφόροι» είχαν και τρίτο δοκάρι (επίσης οριζόντιο), σε κεφαλιά του προωθημένου Νίκου Σαμουηλίδη. Στο 36΄ το φάουλ για τους κυανέρυθρους με τον Μιχάλη πέρασε λίγο άουτ και κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος.
Στο 55΄ ο Ορφανός έδιωξε την κεφαλιά του Λαζαρίδη, με τον βοηθό να δείχνει σέντρα για το 1-0 (ότι η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή της εστίας) και την ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν να διαμαρτύρεται έντονα γι’ αυτή την απόφαση. Στο 65΄ ο Λαζαρίδης ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, με τον Διγενή να ζητά οφσάιντ και τον Βελλίνη (ΦΩΤΟ) με κοντινό πλασέ να γράφει το 2-0, στην πρώτη επαφή με τη μπάλα. Ο Περικλής Βελλίνης με σουτ από πλάγια διαμόρφωσε στο 92΄ το τελικό 3-0 για τον Αγροτικό Αστέρα.
Διλμπέρης: Σταματά γρήγορα η χαρά
Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός των πρωτοπόρων, Παναγιώτης Διλμπέρης υποστήριξε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά τα οποία κράτησαν στο μηδέν την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος, και ταυτόχρονα είχαν τρία δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τρία γκολ. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο πρωταθλητισμός απαιτεί εγρήγορση σε κάθε αγωνιστική και έτσι η χαρά της σημερινής νίκης θα πρέπει να σταματήσει και από αύριο να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι το οποίο και πάλι θα αντιμετωπίσουμε σα να είναι ένας τελικός».
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Σαμουηλίδης, Κοσμίδης (90΄ Χατζηλιάδης), Αλεξάντροβιτς (46΄ Μπεκιάρης), Κρυστάλλης, Λαζαρίδης, Αθανασιάδης (64΄ Βελλίνης).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Σπανός, Τσιώνας, Ορφανός, Στασινόπουλος, Βιτλής (80΄ Μποντής), Δραγανίδης (75΄ Σαρβανίδης), Γκουγκουλιάς, Μιχάλης, Παπαποστόλου (86΄ Αθανασιάδης).

Exit mobile version