Δόξα Πενταλόφου: Μόνος απών ο Ιβάνοφ

«Να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε στον τελικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης» είναι το μήνυμα του Ηλία Σαπάνη για το ματς με τους Θεσσαλούς και μετά την ήττα της Τετάρτης στη Λάρισα.

Παρά την καλή εμφάνιση της Τετάρτης στη Λάρισα, η Δόξα Πενταλόφου δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικά οφέλη, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει με μια άλλη θεσσαλική ομάδα, τον δεύτερο Οικονόμο Τσαριτσάνης, την Κυριακή εντός έδρας. Οι κυανέρυθροι έχουν επίγνωση των δυσκολιών, αλλά αισιοδοξούν ότι θα «μιλήσει» η έδρα και το κίνητρο, ώστε να επανέλθουν στις επιτυχίες και να διατηρηθούν σε τροχιά σωτηρίας σε μια κρίσιμη καμπή. Ο Ηλίας Σαπάνης δεν υπολογίζει μόνο στον Βούλγαρο μέσο, Καλίν Ιβάνοφ, που είναι τιμωρημένος, ενώ με δηλώσεις του τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν άξιο αντίπαλο, που δε καταλαβαίνει από έδρες και δεν είναι τυχαία δεύτερος. Εμείς όμως έχουμε αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε σε αυτό τον «τελικό». Είναι ένα παιχνίδι κλειδί για τη συνέχεια και τις τύχες της φετινής χρονιάς, καθώς μας περιμένει εξίσου δύσκολη συνέχεια».
Η πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται από τους Καστανίδη, Γαβριηλίδη, Δαλκίδη, Γ. Σαπάνη, Ταϊρη, Σεϊζη, Μ. Σαπάνη, Γκρίλλα, Βακουφάρη, Νάση και Σταμπουλή, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Πλάνος, Τούσιας, Φλαρούντζος, Σαραμουρλής, Καραφυλλίδης, Γραικός, Χαλαζίας, Σαρίκης, Σκέντο και Πουμπουρίδης.

Exit mobile version