Πανσερραϊκός: Η τηλεοπτική «ανάκριση» του Δ. Καμήλαλη

Το μέλος της διοίκησης των «λιονταριών» εμφανίστηκε σε τοπικό κανάλι των Σερρών, μιλώντας για την προσπάθεια ανόδου, το ενδεχόμενο να ανέβει δεύτερος, την απέχθεια για συμμετοχή στο παρασκήνιο στην προσπάθεια πρωταθλητισμού και πολλά ακόμα.

Ο παράγοντας του Πανσερραϊκού, Δημήτρης Καμήλαλης, με τηλεοπτική εμφάνιση στο «SERRESSPORT NEWS» ανέφερε αρχικά: «Είναι μια καθοριστική αγωνιστική αυτή που έρχεται. Αν γκελάρει ο Αγροτικός και κερδίσουμε εμείς θα υπάρξει ανατροπή ψυχολογίας. Όσο περνούν οι αγωνιστικές και φτάνουμε προς το τέλος, τόσο το άγχος μεγαλώνει. Σε αυτό το πρωτάθλημα βασικό ρόλο παίζει η ψυχολογία. Το καλό είναι πως όλες οι ομάδες παλεύουν για την σωτηρία τους και αυτό μας δίνει ελπίδα διότι με αυτές τις ομάδες θα παίξει και ο Αγροτικός ο οποίος για μένα έχει σκληρή ομάδα με μέτριο υλικό. Όταν εμείς το καλοκαίρι ψαχνόμασταν διοικητικά, ο Αγροτικός έκλεινε το ρόστερ του και έκανε προετοιμασία. Αν δεν ήμασταν εμείς, η ομάδα μπορεί να μην κατέβαινε στο πρωτάθλημα».
«Μόνοι χρηματοδότες εμείς, ματώσαμε…»
Για την διοικητική προσπάθεια και τα χρήματα που έχουν βάλει: «Είμαστε πολύ αγαπημένη παρέα εμείς οι έξι που μπήκαμε μπροστά για να βοηθήσουμε τον Πανσερραϊκό να μην διαλυθεί. Έχουμε ματώσει οικονομικά και έχουμε όλους τους παίκτες πληρωμένους στο ακέραιο. Πήραμε μια διαλυμένη ομάδα και προσπαθούμε κομμάτι-κομμάτι να την ξαναφτιάξουμε. Δεν έχουμε καμία βοήθεια και καμία επιχορήγηση από πουθενά και η ομάδα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από εμάς. Το κακό μας εμάς είναι ότι έχουμε τους ποδοσφαιριστές μας… δημοσίους υπαλλήλους όσον αφορά τις πληρωμές και νομίζω ότι θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο σκληροί με αυτό».
«Μπορούμε το βάρος και στη Β΄»
Για το αν μπορεί να συγκριθεί ο Πανσερραϊκός με την ΑΕΛ και αν αντέχουν οι Σερραίοι να κρατήσουν την ομάδα σε επίπεδο Football League: «Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Λάρισα όσον αφορά τον κόσμο διότι εμείς φέτος κόβουμε μέχρι 400 εισιτήρια, άσχετα είναι 1.000 στο γήπεδο, ενώ στην Λάρισα σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν 3-4.000 κόσμος. Με μια καλή οργάνωση το καλοκαίρι πιστεύω ότι εμείς οι έξι μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος της Β’ Εθνικής».
«Τον πρώτο λόγο το καλοκαίρι»
Επίσης αποκάλυψε πως η τωρινή διοικούσα επιτροπή έχει τον πρώτο λόγο για όποια απόφαση και αν παρθεί το καλοκαίρι για το μέλλον: «Η σχέση μας με τον Ερασιτέχνη είναι άψογη. Έχουμε υπογράψει συμφωνητικό πως την περίοδο 2013-14 αν η ομάδα ανέβει στην Β’ Εθνική, θα ορίσουμε εμείς τρίτο πρόσωπο ή θα την κρατήσουμε εμείς. Αν παραμείνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική, τότε ο Ερασιτέχνης θα κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος».
«Κοιλιά με Αναστασιάδη»
Στην συζήτηση τέθηκε και το θέμα της αποχώρησης του Σάκη Αναστασιάδη: «Η ομάδα έκανε μια κοιλιά εκείνη την περίοδο. Ο Σάκης βασίζονταν πολύ σε νεαρούς παίκτες. Αυτή η κατηγορία θέλει παίκτες μέτριους σε ταλέντο αλλά σκληρούς στον τρόπο παιχνιδιού. Οι νεαροί παίκτες μας μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά από εκεί που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα Νέων που είναι εντελώς διαφορετικό. Όσον αφορά την δήλωση του Σάκη, που είναι πολύ φίλος μου, να αφήσουμε τους Νέους και να ρίξουμε αλλού τις ευθύνες πιστεύω ότι ήταν άτοπη. Στα εκτός έδρας ματς βλέπαμε άλλη ομάδα σε σχέση με τα εντός που ήμασταν αήττητοι. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα… δωράκια του Αγροτικού στην αρχή του πρωταθλήματος. Αν τα εκμεταλλευόμασταν θα ήμασταν τώρα στους +8 βαθμούς μπροστά και δεν θα έφευγε και αυτός. Μπορώ να σας πω ότι έκανα μαύρα Χριστούγεννα. Δεν πήγα καν στη συνάντηση την ημέρα που του ανακοινώθηκε ότι φεύγει».

«Εμπιστευόμαστε τον Παντζιαρά…»

Αναφέρθηκε όμως και στον Ανδρέα Παντζιαρά: «Εμπιστευόμαστε τοκ κ. Παντζιαρά και τον στηρίζουμε. Είναι προπονητής με εμπειρία που ξέρει να παίρνει επαγγελματικές νίκες. Τον νοιάζει το αποτέλεσμα και όχι το ποδόσφαιρο. Αυτό θέλουν αυτές οι κατηγορίες. Είχε δύσκολα παιχνίδια η ομάδα όταν ήρθε. Όντως μπορεί και να μην άλλαξαν πολλά στο αγωνιστικό κομμάτι όμως».

«Ποτέ παρασκηνιακά εμείς για πρωταθλητισμό»

Για την ανάγκη προστασίας του Πανσερραϊκού από τη διαιτησία: «Αντιμετωπίσαμε μια σφαγιαστική διαιτησία στο ματς με τους Αμπελόκηπους, όπως και σε 3-4 ακόμα παιχνίδια. Η φιλοσοφία μας είναι ότι δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κινηθούμε παρασκηνιακά για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Αυτός ο τρόπος πρωταθλητισμού εμένα δεν μου αρέσει. Ο καλύτερος ας κερδίσει».
«Πιθανό να ανέβουν και οι δεύτεροι»
Ακόμη αποκάλυψε ότι έχει επαφές με τον Σπύρο Καλογιάννη για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό: «Νομίζω ότι στην Β’ Εθνική οι ομάδες πρέπει να είναι περισσότερες. Η λογική λέει πως η ομάδα που πέφτει δεν μένει στην κατηγορία γιατί κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Είναι πολύ πιθανόν πάντως να ισχύσει το σενάριο να ανέβουν και οι δεύτεροι από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής».
«Δεκαετής συμφωνία με Πήγασο»
«Έχουμε κάνει μια συνεργασία με την ακαδημία του Πήγασου και υπογράψαμε συμφωνητικό το οποίο λέει πως ο Πανσερραϊκός μπορεί να πάρει οποιαδήποτε στιγμή ανάμεσα στα 500 παιδιά, ποδοσφαιριστή και να τον χρησιμοποιήσει. Η δουλειά θα φάνει εντός δύο ετών, όλοι δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα. Οι ακαδημίες είναι η ψυχή του Πανσερραϊκού. Υπάρχει ένα συμβόλαιο για τα επόμενα 10 χρόνια οπότε και να έρθει επενδυτής δεν αλλάζει κάτι».
Για τις σχέσεις του με τον Πέτρο Θεοδωρίδη: «Αν δεν είχαμε την μικρή εμπειρία κοντά στον Πέτρο Θεοδωρίδη, δεν θα ασχολούμασταν με το ποδόσφαιρο. Ήταν ένας μεγάλος παράγοντας και με τον θάνατό του ήρθε και η καταστροφή του Πανσερραϊκού».
Για τα 50 χρόνια: «Εύχομαι να μας βοηθήσει και η τύχη, γιατί είμαστε και άτυχοι και να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια της ομάδα μας με την άνοδό της στη Β’ Εθνική. Θα βγουν συλλεκτικής φανέλες και θα γίνουν όλα όπως πρέπει».
«Ακατόρθωτο για συγχώνευση με Γάζωρο»
Τέλος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συγχώνευσης που ψιθυρίζεται λέγοντας: «Δύσκολο έως ακατόρθωτο να γίνει κάτι τέτοιο. Του χρόνου σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν είμαστε, η παρέα μας θα είναι πιο έμπειρη και θα είναι διαφορετική η οργάνωση της ομάδας».

*Στα αγωνιστικά, για τον κυριακάτικο αγώνα στην Καβάλα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ο Ανδρέας Παντζιαράς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μιλένκοβιτς και Τριανταφύλλου και στον τραυματία Τάντιτς.

Serressport.gr

Exit mobile version