Ηρακλής: Φιλί ζωής από χρήματα… φιλάθλων!

Με ποσό που διατέθηκε από απλό κόσμο ταξιδεύει ο «Γηραιός» για τα παιχνίδια σε Ψαχνά και Χανιά. Απόντες για Όγιος οι Τάι, Μπάμπα και Σαράφογλου, έτοιμη η 20άδα για τα δυο ματς.

Χρήματα από το υστέρημά τους προσφέρουν στον Ηρακλή απλοί φίλαθλοι της ομάδας, δείχνοντας έμπρακτα την αληθινή αγάπη τους την ώρα που βιώνει δύσκολες ώρες, έναν κυριολεκτικά «Γολγοθά» μαρτυρίου, φλερτάροντας έντονα με τον διασυρμό ελλείψει οικονομικών πόρων. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τον κόσμο, αγνούς οπαδούς των κυανόλευκων, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα, επιτρέπει στον «Γηραιό» να ξεκινήσει το… τουρ προς την ελπίδα. Αρχικά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και ακολούθως για εκείνο στα Χανιά. Ειδικά ένας οπαδός από τη Σκύδρα κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό ένα εξόχως σεβαστό ποσό, ενώ κόσμος βρέθηκε το πρωί στη Μίκρα για τον ίδιο σκοπό, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες για την εντυπωσιακή κινητοποίηση και την άνευ προηγουμένου ιδιωτική πρωτοβουλία σε χαλεπούς καιρούς.
Εξάλλου, η αποστολή της ομάδας του Γκιγέρμο Όγιος αναχώρησε για την Αθήνα, ενώ δεν θα γυρίσει στη βάση της μετά το παιχνίδι στην Εύβοια, αλλά θα μεταβεί απευθείας στην Κρήτη για το παιχνίδι της Μ. Πέμπτης. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τάι, Μπάμπα και Σαράφογλου, ενώ στην 20άδα (και για τα δυο ματς) μετέχουν οι Κολίτσι, Κηπουρός, Χουάντερσον, Σαββίδης, Κοντέων, Παπαστεριανός, Κουρδάκης, Κουρούπης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Λίμα, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα, Ονουάτσι, Ματσούκας, Ζάχορα, Χιονίδης.

Bluearena.gr

Exit mobile version