Δούμπλατζης: Ήδη πετυχημένος ο Ακροπόταμος

Ο 21χρονος στράικερ της ομάδας της Καβάλας, που έχει βάλει 10 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ του Άρη, μιλά για την τρίτη θέση στην κατάταξη, την εύκολη σωτηρία (συν 13 από τη ζώνη) και το ματς με τον Κιλκισιακό.

Ένας από τους MVP του Άρη Ακροποτάμου φέτος είναι αναμφίβολα ο Μιχάλης Δούμπλατζης. Ο 21χρονος σέντερ φορ, που ξεχωρίζει για το ύψος και την εκτελεστική του δεινότητα είναι πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων με 10 γκολ, ενώ μαζί με τον Γαβριήλ Αποστολίδη (άλλα εννιά) πέτυχαν πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας τους (19 από τα συνολικά 36), συγκροτώντας ισχυρό δίδυμο. Ο Δούμπλατζης, που σκόραρε στην πρόσφατη νίκη με τον Νέστο Χρυσούπολης (2-1), ενώ ακόμα έχει παίξει σε Κ20 Δόξας Δράμας, Προσοτσάνη, Νίκη Βόλου και Αιολικό, με δηλώσεις στο dokari.gr υποστήριξε: «Εννοείται ότι η χρονιά ως τώρα κυλά θετικά και για μένα και φυσικά πολύ ευνοϊκά για τον Ακροπόταμο. Ήμασταν νεοφώτιστοι σε έναν δύσκολο όμιλο, με ιστορικές ομάδες όπως ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πανσερραϊκός και ο Κιλκισιακός και οι μισοί υποβιβάζονται. Είχαμε στόχο λοιπόν τη σωτηρία. Έτσι, είμαστε ήδη επιτυχημένοι, αφού για καιρό εδραιωθήκαμε στην τριάδα. Είμαστε στο συν 13 από την επικίνδυνη ζώνη, άρα εξασφαλισμένοι και άνετοι, αλλά τα κίνητρα παραμένουν, για να μη χαλάσουμε στο φινάλε την καλή και αξιόπιστη εικόνα μας. Θέλουμε να τερματίσουμε εκεί. Έχουμε αφήσει το στίγμα μας φέτος, κάναμε αρκετές… ζημιές και θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους».
«Ατού Καραμπετάκης, χημεία και… υγεία»
Για να συνεχίσει ο επιθετικός της ομάδας της Καβάλας: «Όπλο μας είναι η ομοιογένεια, έχουμε σταθερό κορμό με γηγενείς παίκτες, που πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα, ενώ το καλοκαίρι και το χειμώνα έγιναν λίγες προσθήκες. Επίσης, μεγάλο ατού είναι ο Νίκος Καραμπετάκης, ένας εργατικός και φιλόδοξος προπονητής, που ξέρει καλά το ρόστερ και η ομάδα είναι δικό του δημιούργημα. Όλοι οι παίκτες είναι κοντά ηλικιακά και είμαστε μια οικογένεια, παίζοντας καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Επίσης, μετρά πολύ ότι είμαστε υγιές σωματείο, χωρίς προβλήματα, για το οποίο φροντίζει διαρκώς ο πρόεδρος Χρήστος Παρασκευάς και οι συνεργάτες του, κάτι που φυσικά σπανίζει στις μέρες μας και ειδικά στη Γ΄ Εθνική. Γενικά υπάρχει συνέπεια».
«Δε χαριζόμαστε πουθενά»
Πιο ειδικά, για την πρόσφατη νίκη με το Νέστο και την κυριακάτικη εκτός έδρας «κόντρα» με τον Κιλκισιακό, ο Δούμπλατζης υποστήριξε: «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με τη Χρυσούπολη και θέλαμε τη νίκη, που αφιερώνουμε στον πρόεδρο. Ακούστηκαν πολλά, αλλά εμείς δε θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα και τροφή για αρνητικά σχόλια. Δε χαριζόμαστε πουθενά και σε κανέναν και το αποδείξαμε. Το ματς κρίθηκε στη δύναμη, όπου υπερτερήσαμε όπως φυσικά και στην αποτελεσματικότητα. Όσο για τον Κιλκισιακό, είναι από τις καλές ομάδες του ομίλου και αδικείται βαθμολογικά, ενώ παίζουμε στην έδρα του. Έχει μεγάλο κίνητρο μετά από δυο αποτυχίες. Παίζει καλή μπάλα, έχει ταχύτητα, ενώ και εμείς έχουμε ελλείψεις. Όμως θα διεκδικήσουμε το καλύτερο, με οδηγό τις δυο ως τώρα φετινές επιτυχίες με το Κιλκίς, στο Κύπελλο και στον πρώτο γύρο».
Τέλος, για τις προσωπικές του βλέψεις, ο Μιχάλης Δούμπλατζης ανέφερε: «Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω, μήπως πετύχω το κάτι παραπάνω στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Είναι παραγωγική σεζόν για μένα, είμαι σε καλή ηλικία και έχω φιλοδοξίες να βρεθώ σε υψηλότερο επίπεδο». Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Καραμπετάκης ενόψει Κιλκίς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπαδόπουλο, Σολακίδη και Ρετσίνα.

Exit mobile version