Tο όραμα – μονόδρομος του Δ. Γιαννακόπουλου και η τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού

Το όραμά του για έναν Παναθηναϊκό ενιαίο, αδιαίρετο, αυτοδύναμο οικονομικά και πάνω απ’ όλα υγιή σε όλα τα επίπεδα, έναν Παναθηναϊκό που θα ξεφύγει μια για πάντα από το διαχρονικό φλερτ με την καταστροφή, παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ.

Ενα όραμα που ταυτόχρονα αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία, αλλά και ελπίδα του Συλλόγου, προκειμένου να βγει οριστικά και αμετάκλητα απ’ το αδιέξοδο, αφού η μη αποδοχή των προϋποθέσεων και η μη υλοποίηση των προαπαιτούμενων από όλους τους εμπλεκόμενους θα σημάνει ταυτόχρονα και την οριστική αλλαγή σελίδας στην ιστορία του Παναθηναϊκού, υποχρεώνοντας ακόμα και τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποχωρήσει…

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το δικό του πλάνο για να μπορέσει να δει ο ίδιος και πάνω απ’ όλα ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αυτό το όραμα να γίνεται πραγματικότητα, κάνοντας μάλιστα επίσημη πρόταση για την ανάληψη των χρεών της ΠΑΕ ύψους 20.000.000 ευρώ, υπό την προϋπόθεση της θωράκισης του Βοτανικού και της παραχώρησης των μετοχών από τον Αλαφούζο στον Ερασιτέχνη.

Ένα πλάνο άκρως ρεαλιστικό που η υλοποίησή του εντός του χρονοδιαγράμματος του ενός έτους που θέτει ο Δ. Γιαννακόπουλος, αυτομάτως θα βάλει ολόκληρο τον Σύλλογο (Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, ΚΑΕ) υπό την «προστασία» του κόσμου του, αφού η μόνη λύση για να καταστεί βιώσιμο ένα τέτοιο πλάνο αφορά και στη συμμετοχή των οπαδών του τριφυλλιού. Για να γίνει και πάλι ο Σύλλογος πρωταθλητής σ’ όλα τα σπορ παντοτινός…

Πολιτεία (σε σχέση με τη θωράκιση του Βοτανικού), κόσμος του Παναθηναϊκού και Δ. Γιαννακόπουλος πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη για να δημιουργήσουν έναν Σύλλογο που θα πατά γερά στα «πόδια» του και θα βαδίζει σε στέρεο έδαφος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Exit mobile version