Χρήστος Αθανασόπουλος: «Από την κόλαση στον παράδεισο»

Ο Χρήστος Αθανασόπουλος μίλησε για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν άπαντες στον Ταύρο, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «πήγαμε από την κόλαση στον παράδεισο».

Στο μεταξύ ο 32χρονος πορτιέρο αναφέρθηκε στη χημεία και τις φιλοδοξίες της ομάδας, ενώ υποστήριξε ότι ήταν θέλημα Θεού να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Επίσης μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον συμπαίκτη του Χρήστο Πατσατζόγλου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του αποτελεί το βασικό όπλο για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Arena FM 89,4»:

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στην διοίκηση αλλά και στον προπονητή. Κάθε χρόνο κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω και έτσι έφτασε η ομάδα εδώ που έφτασε. Φέτος ο στόχος μας ήταν να μπούμε στα πλέι οφ, τα καταφέραμε και πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Πέρυσι θεωρώ ότι το πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό ,καθώς ήταν και ένας όμιλος και είχε πολλές ιστορικές ομάδες και φέτος πάντως παρά το γεγονός ότι χωρίστηκαν σε δυο όμιλοι το πρωτάθλημα και πάλι είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Για την τελευταία αγωνιστική και τα συναισθήματα που ένιωσαν: «Δεν γνωρίζαμε τίποτα, ούτε στο πάγκο ήξερε κανένας για το αποτέλεσμα. Από την αρχή δεν μας ενδιέφερε το άλλο παιχνίδι, πιστεύαμε στις δυνατότητες μας. Αλλά το ποδόσφαιρο για αυτό είναι τόσο ωραίο άθλημα. Πραγματικά το συναίσθημα ήταν τρομερό, πήγαμε από την κόλαση στο παράδεισο».

Για την ομάδα: «Κατά της διάρκεια του πρωταθλήματος , δείξαμε ότι είμαστε πολύ σταθερή ομάδα, θα ήταν μεγάλη αδικία να μείνουμε εκτός τετράδας. Μια φορά μείναμε εκτός , όλη την χρονιά. Ήταν θέλημα θεού να βρεθούμε στα πλέι οφ».

Όταν ομάδες σαν τον Ηρακλή παίζουν στην Β’ εθνική δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο. Μιλάμε για ομάδα ιστορική. Αλλά και εμείς θα κυνηγήσουμε το όνειρο μας. Δεν πρέπει να μας υποτιμήσει κανείς, γιατί όποιος τα κάνει θα έχει πρόβλημα».

Για τον Πατσατζόγλου: «Το μεγαλύτερο μας όπλο είναι τα αποδυτήρια μας, κι όταν έχεις και παίκτες σαν τον Χρήστο δεν γίνεται να μην φτάσεις στην επιτυχία. Είμαστε μια οικογένεια, περνάμε πολύ καλά και αυτό βγαίνει και μέσα στο γήπεδο. Πέρα από ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Και πραγματικά είναι μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα».

Για το πρώτο παιχνίδι στα Χανιά: «Θα είναι πολύ διαφορά τα πράγματα, γιατί τώρα δεν έχουμε το άγχος του πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν έχει την δυναμική που έχει ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου. Έχει όμως δίπλα τον κόσμο της που την βοηθάει πάρα πολύ».

Exit mobile version