Δόξα Δράμας: Τεστ με Πανδραμαϊκό

Φιλικό το Σάββατο στα Κουδούνια (17:00) για τους «Μαυραετούς» κόντρα στους συμπολίτες. Στα σκαριά αγώνας και με Γάζωρο, στο προσκήνιο διοικητικά και προπονητής.

Το πρώτο τεστ μετά τη λήξη του πρωταθλήματος δίνει το Σάββατο η Δόξα Δράμας, που αντιμετωπίζει τον Πανδραμαϊκό στα Κουδούνια στις 17:00. Η συγκεκριμένη ομάδα ήταν η μοναδική διαθέσιμη από το τοπικό, έχοντας ρεπό. O Γιώργος Κουδούνης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μένκα, Γελαδάρη, Στεργιανό, Σμίλιανιτς και Χαραλαμπίδη, ενώ στα… σκαριά είναι και φιλικό κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου προσεχώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή η προπόνηση έγινε στο κλειστό και οι παίκτες έπαιξαν… μπάσκετ (!), αφού ακόμα δεν είναι έτοιμη για χρήση λόγω εργασιών η φυσική έδρα της ομάδας.
Ταυτόχρονα, προς το παρόν δεν έχει αποχωρήσει κάποιος παίκτης από το ρόστερ των «Μαυραετών», ενώ δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για ενδεχόμενο δοκιμών. Πάντως, όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις τους στη Δόξα αναμένεται να επιστρέψουν οι δανεικοί Τουνγκελίδης (Πετρούσα) και Αμανατίδης (Ρόδος).
Εκείνο που «καίει» τους Δραμινούς φυσικά είναι το τι μέλλει γενέσθαι στα διοικητικά, κάτι που ενδέχεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος Απριλίου, όπως και το θέμα προπονητή. Για τη διοίκηση φαίνεται πως προτεραιότητα δίνεται σε ένα μοντέλο γηγενών επιχειρηματιών, ήδη ασκούνται πιέσεις προς δυο-τρεις συγκεκριμένες κατευθύνσεις και υπάρχει προσμονή για θετική έκβαση.

Exit mobile version