Το ανθρώπινο πρόσωπο της Καστοριάς

Έντονο φιλανθρωπικό έργο και κοινωνική δράση επιδεικνύουν οι «γουναράδες», που θα διαθέσουν τα έσοδα του φιλικού αλληλεγγύης της Κυριακής με τον Πιερικό στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια & Φίλων Αυτών “Μαζί σου”.

Φιλικό για ιερό σκοπό δίνει η Καστοριά, την Κυριακή στην έδρα της με τον Πιερικό στις 16:00 (αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις), υπέρ του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια & Φίλων Αυτών “Μαζί σου”. Με αξιέπαινη πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του Νίκου Πεπελίδη και το σύνθημα «Ποδοσφαιρικός Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς & Αλληλεγγύης», οι «γουναράδες» ευελπιστούν να γεμίσει το γήπεδο, αφού τα έσοδα από την αναμέτρηση αυτή θα διατεθούν στον παραπάνω σύλλογο.
Η τιμή εισιτηρίου για τον αγώνα ανθρωπιάς είναι στα 5 ευρώ, ενώ εκτός από το αθλητικό σκέλος μεγάλη βαρύτητα και προτεραιότητα εν προκειμένω δίνεται στην έμπρακτη στήριξη σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου μετά την ισοπαλία στην Κρανούλα αντιμετωπίζει τη μεθεπόμενη αγωνιστική τον Καμπανιακό εντός έδρας (την Κυριακή θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, γι’ αυτό δίνει και το συγκεκριμένο τεστ ενδιάμεσα), με τον τιμωρημένο Χριστοφορίδη να μην υπολογίζεται. Μικροενοχλήσεις αντιμετωπίζουν οι Κεφάλας και Τούλιος, που αναμένεται να προφυλαχθούν στο φιλικό με τους Κατερινιώτες αλλά εκτός απροόπτου προλαβαίνουν το ματς με την ομάδα της Χαλάστρας.

Exit mobile version