Δήμου: Να δοξάσουμε και άλλο τον Αιγινιακό!

«Δικαίωμα στο όνειρο» είναι το σύνθημα στην ομάδα της Πιερίας ενόψει των πλέι οφ, με τον έμπειρο στόπερ να ξεκαθαρίζει στο dokari.gr ότι δεν υπάρχει… ταβάνι και ότι μπήκαν οι βάσεις για ανοδική τροχιά τα επόμενα χρόνια.

Το… πάρτι δε σταματά στον Αιγινιακό! Στον αστερισμό και το… μεθύσι της εισόδου στα πλέι οφ, παρότι νεοφώτιστη αλλά και πρωτάρα στην κατηγορία, κινείται ακόμα η ομάδα της Πιερίας. Βεβαίως, οι κυανόλευκοι, που δεν έχασαν στο δεύτερο γύρο, μπαίνουν με φόρα, όρεξη και τον πήχη… ψηλά στα μπαράζ ανόδου, όπως μαρτυρά στο dokari.gr και ο έμπειρος στόπερ, Παύλος Δήμου, ο οποίος συγκροτεί ένα πανίσχυρο κέντρο άμυνας με τους Σαμαρά, Λιόλιο και Καρλάο: «Το ατού μας ήταν η σταθερότητα στο δεύτερο γύρο. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν χάσαμε και ότι από τη στιγμή που βρεθήκαμε τέταρτοι, δε βγήκαμε από τη ζώνη των πλέι οφ. Κόψαμε την… όρεξη στους ανταγωνιστές μας, ειδικά στα δυο παιχνίδια ορόσημο, το ισόπαλο στην Καρδίτσα και το νικηφόρο με τον Ηρακλή. Σίγουρα είναι επιτυχία αυτό που κάναμε, για κάθε νεοφώτιστη ομάδα στη Β΄ Εθνική. Δεν ήταν όμως έκπληξη με την οργάνωση που έχουμε, ήταν φυσική κατάληξη. Δε νιώθουμε… πρωτάρηδες! Έχουμε τουλάχιστον 15 παίκτες στο ρόστερ με εμπειρία πρωταθλητισμού στην κατηγορία και συμμετοχές σε πλέι οφ, ή και ψηλότερο επίπεδο. Τα όπλα μας είναι η ποιότητα, η εμπειρία, αλλά και το βάθος στο ρόστερ. Αυτό που λένε 22 ισάξιοι παίκτες, κάτι απαραίτητο σε μαραθώνιο 14 αγωνιστικών».
«Καλύπτεται το μειονέκτημα βαθμών»
Για να συνεχίσει ο 37χρονος αμυντικός, που ακόμα έχει παίξει σε Λεβαδειακό, Πιερικό, Διαγόρα, Πανσερραϊκό, Λαμία και Ηρακλή Ψαχνών: «Ναι, φυσικά και έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, παρά τον συναγωνισμό. Δε μας λείπει κάτι, εκτός ίσως από το βαρύ όνομα που ίσως έχουν άλλες ομάδες, κάτι που όμως δε μετρά τόσο στο… χορτάρι πλέον. Το ιδανικό είναι να τερματίσουμε στην πρώτη δυάδα των πλέι οφ, αλλά και η τρίτη θέση δίνει μια ευκαιρία ακόμα. Δεν είναι ανέφικτη η άνοδος, γι’ αυτό θα πάρουμε μέρος. Δε νιώθουμε ούτε φαβορί, ούτε αουτσάιντερ, απλά το πιστεύουμε. Βαθμολογικά, τα φαβορί είναι Κέρκυρα και Ολυμπιακός Βόλου, οι άλλοι είμαστε σε παρόμοια αφετηρία. Αλλά σε 14 αγωνιστικές, αυτό το μειονέκτημα καλύπτεται άνετα. Είμαστε αισιόδοξοι και προχωράμε βήμα-βήμα, με το ταμείο να γίνεται στο τέλος. Θα δώσουμε μάχη με αξιώσεις. Θέλουμε να δοξάσουμε και άλλο τον Αιγινιακό φέτος, αλλά υπάρχει και… αύριο σε αυτή την ομάδα. Δε θα σβήσει εύκολα το… άστρο του. Μπήκαν οι βάσεις με τις κινήσεις του κ. Νιώπα και των συνεργατών του. Άρα βλέπουμε τα μπαράζ ανόδου ως μια ιστορική ευκαιρία για την υπέρβαση, αλλά όχι δε μας προσθέτει έξτρα πίεση. Ελπίζω ο κόσμος του Αιγινιακού να παραμείνει κοντά, στο ματς με την Καβάλα ήταν πρωτόγνωρες οι στιγμές. Θέλουμε να ακουστεί δυνατά και ποδοσφαιρικά το Αιγίνιο στο πανελλήνιο». Όσο για τον ίδιο; «Τα χρόνια περάσανε, αλλά νιώθω ακμαίος και ορεξάτος. Εκτιμώ ότι έχω ένα-δυο χρόνια καλού ποδοσφαίρου ακόμα».
Επιχειρηματικό «άνοιγμα»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Δήμου δραστηριοποιείται πλέον και σε άλλους χώρους, αφού είναι ιδιοκτήτης σε μαγαζί γνωστής αλυσίδας καφέ ανά το πανελλήνιο στη Θεσσαλονίκη (MIKEL στην Αγίου Δημητρίου), ένα ποδοσφαιρικό στέκι και όχι μόνο, που έχει ήδη «πιάσει», μαζί με τους Γιώργο Γκουγκουλιά (έμπειρος επιθετικός του Διγενή Λακκώματος), Ηλία Αμπατζίδη (γυμναστής της Ξάνθης) και Βασίλη Μενεξέ.
Το… έκαψαν στην Πάολα!
Παράλληλα, οι στιγμές εορτασμού για τη συμμετοχή στα πλέι οφ ήταν έντονες, όχι μόνο με το λαϊκό γλέντι και το μπάρμπεκιου πάρτι στο γήπεδο το Σάββατο, μετά το θρίαμβο με την Καβάλα (5-0), αλλά και στη συνέχεια, σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, υπό τους ήχους των τραγουδιών της Πάολα! Στα αγωνιστικά, για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου δεν υπολογίζεται μόνο ο τιμωρημένος Χατζής, ενώ επανέρχονται οι Κουτσοσπύρος, Φαμπίνιο και Πέντα. Τέλος, τις επόμενες μέρες ενδέχεται να δοθεί φιλικό.

Exit mobile version