Παναιγιάλειος: Το όνειρο που έγινε εφιάλτης

Αυτοκτόνησε… Ο Παναιγιάλειος έμεινε εκτός πλέι οφ, καθώς δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε με τον Χρυσοφάκη, μένοντας τελικά στο 1-1 με την αδιάφορη Επισκοπή.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε άπραγο με ελάχιστες φάσεις να καταγράφονται μπροστά από τις δυο εστίες. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν στο 33′ ο Κελαϊδής απέκρουσε σωτήρια το σουτ που επιχείρησε ο Σκαρτσίλας.

Στην επανάληψη λίγο το δοκάρι λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού στέρησαν την ευκαιρία από τους «μελανόλευκους» να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Αιγιώτες ήρθε με τον Αργυρόπουλο αλλά η κεφαλιά σταμάτησε στο αριστερό οριζόντιο δοκάρι των Κρητικών (49′). Στο 71′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ατματσίδη η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κελαϊδή, στην διεκδίκηση του ριμπάουντ ο Χρυσοφάκης που είχε περάσει ως αλλάγη, με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα ο Σκαρτσίλας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, βρίσκοντας ακόμα μια φορά το δοκάρι.

Η ατυχία χτύπησε κόκκινο καθώς για τέταρτη φορά στο σημερινό παιχνίδι (30/03) η μπάλα αντί για δίχτυα βρήκε το δοκάρι, σε σουτ του Μπουρλάκη (78′) . Ωστόσο τα χειρότερα δεν είχαν έρθει μέχρι εκείνο το σημείο, με το νόμο του ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνεται. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στη μοναδική ουσιαστική φάση που δημιούργησαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 χάρη στο σουτ του Μανουσάκη (80′). Κάπου εκεί τα όνειρα γκρεμίστηκαν…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος άπαντες έμειναν για να χειροκροτήσουν την προσπάθεια του Παναιγιάλειου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Γκοτσούλιας, Σούλης, Ακπαρίδης, Σταμογιάνος, Ατματσίδης, Μπουρλάκης, Μπούνας, Αργυρόπουλος (66′ Χρυσοφάκης), Σκαρτσίλας (87’Διαμαντόπουλος)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Μανουσάκης, Βιδάλης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Φραντζεσκάκης (67′ Μαρτσάκης), Βουρβαχάκης (55΄Δελήμπασης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης, Γιακουμάκης (60’Καρασαβίδης), Βελονάκης

Exit mobile version