«Πυροβόλησε» ο Τασουλής…πλέι οφ ο «Φονέας»

Ενώ όλα έδειχναν ότι το όνειρο είχε χαθεί , χάρη στο γκολ του Τασουλή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φωστήρας την ύστατη στιγμή κέρδισε μια θέση στα πλέι οφ. Παράλληλα το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου πήρε και ο Ηρακλής Ψαχνών παρά την ήττα (1-0) στον Ταύρο, καθώς ο Παναιγιάλειος έμεινε στο 1-1 με την αδιάφορη Επισκοπή.

Σε ένα ματς με δυνατές συγκινήσεις οι δυο ομάδες παρουσιάστηκαν νευρικές. Παρά τις προσπάθειες για την επίτευξη κάποιου τέρματος αμφότεροι τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Στο μεταξύ τα αίματα άναψαν όταν στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης Γκεμίσης και Τασουλής πιάστηκαν στα χέρια πάνω στην διεκδίκηση του φάουλ. Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων η παρεξήγηση λύθηκε και οι ομάδες πήγαν ήρεμες με το 0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κλείστηκαν στα καρέ τους παίζοντας άμυνα για σεμινάριο. Εκατέρωθεν οι φάσες μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στην ομάδα της Εύβοιας. Στο 78′ ο Μπουμάλ έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Γιαννιώτης βρέθηκε σε ετοιμότητα, αποκρούοντας σωτήρια.

Το νικητήριο γκολ για τους γηπεδούχος πέτυχε ο Τασουλής στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο αμυντικός του «Φονέα» εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση μέσα στην περιοχή του και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα από τον κόσμο αλλά ιδιαίτερα από προπονητικό, τεχνικό επιτελείο.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΦΩΣΤΉΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γκίνο (68΄ Τεγούσης), Κακαράς (85′ Μουστόγιαννης), Λύρας, Σμυρλής, Μακρίδης (68′ Λεοντίου), Σεχολάρι

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τζάκι Ματάισεν): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (47′ Γκμπαγκουιντί ), Τσιμόντζι, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Τσούτσης (62΄ Ντελέκος), Κρητικός (84′ Νικολόπουλος)

Exit mobile version