«Τανγκό» με Μανζάνο ο φαντεζί Αιγινιακός (5-0)

Στους ρυθμούς του Αργεντινού, που πέτυχε χατ τρικ (από ένα Μπελόν και Γκέσιος), η ομάδα της Πιερίας σκόρπισε 5-0 την Καβάλα και μπαίνει με πανηγυρικό τρόπο και προσδοκίες στα πλέι οφ (αήττητη σ’ όλο το δεύτερο γύρο).

Ασταμάτητος ο Αιγινιακός, στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει πλέι οφ, δείχνοντας στην πράξη ότι… αδημονεί για «ζημιές» στα μπαράζ ανόδου. Η φορμαρισμένη ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη δεν είχε πρόβλημα με την υποβιβασμένη Καβάλα, με το τελικό 5-0 να μαρτυρά τη διαφορά που χώριζε τις δυο ομάδες, ενώ ολοκλήρωσε το δεύτερο γύρο χωρίς ήττα! Μάλιστα, από τους γηπεδούχους έλειψαν αρκετά βασικά στελέχη (Κουτσοσπύρος, Πέντα, Φαμπίνιο και Χατζής), αλλά η… δουλειά έγινε εξίσου καλά από τους Μανζάνο, Μπελόν και Γκέσιο. Ειδικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Ματίας Μανζάνο έδωσε προσωπικό… σόου, πετυχαίνοντας χατ τρικ.
Το «πάρτι» άρχισε από πολύ νωρίς για την ομάδα της Πιερίας, που έστησε μπάρμπεκιου με φαγητό και ποτό για τους φιλάθλους, ενώ μετά το παιχνίδι προγραμματίστηκε λαϊκό γλέντι για την αρχική επιτυχία της εισόδου στα πλέι οφ.
Νωρίς όμως άρχισε και το… πάρτι μέσα στο γήπεδο, από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2΄ μετά από λάθος του Ρεβυθόπουλου ο Μανζάνο με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αιγινίου (1-0). Στη συνέχεια, οι «Αργοναύτες» έχασαν δυο ευκαιρίες, με τους Καρλόπουλο (άουτ από κοντά στο 11΄) και Πάλλα (κοντινή κεφαλιά σε Τόλιο στο 18΄). Στο 33΄ ο Νταμιάν Μπελόν με σουτ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, ενώ ο ΑΟΚ απείλησε στο 39΄, με τον Άρτσε να σουτάρει λίγο άουτ. Στο 43΄ η Καβάλα ζήτησε γκολ σε απευθείας φάουλ του Καρλόπουλου και επέμβαση του Τόλιου. Στο 59΄ μετά από ενέργεια του Δεμηρτζόγλου ο Μανζάνο σαν σε προπόνηση σημείωσε το 3-0 με εξουδετερωμένο τον Γιαννίκογλου, ενώ ο Γκέσιος μπήκε στο 61΄ στη λίστα των σκόρερ, για το 4-0 με προβολή, μετά από ασθενή επέμβαση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε σουτ του Μπελόν. Στο 65΄ ο Μανζάνο με σουτ ολοκλήρωσε τη… σεμνή τελετή, για το τελικό 5-0 και πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στο 74΄ και το 84΄ ο Τόλιος κράτησε το «μηδέν» για τον Αιγινιακό σε προσπάθειες του Πάλλα. Διαιτητής ήταν ο Παπαγεωργίου (Άρτας).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Λ. Αχαλινόπουλος (50΄ Λιόλιος), Γεωργίου, Δήμου, Καρλάο, Ζούρκος, Κ. Αχαλινόπουλος (50΄ Δεμηρτζόγλου), Κωνσταντινίδης, Μπελόν (83΄ Γιαζιτζόγλου), Μανζάνο, Γκέσιος.
ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης (76΄ Δρίττας), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Μαυρίδης, Καρλόπουλος, Παπαργυρίου (89΄ Αλεξανδρής), Άρτσε (72΄ Σουαϊμπ), Πάλλας.

Exit mobile version