Δημήτρης Καραγιάννης: «Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα τα φαβορί»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης τη ύλης μίλησε για όλους και για όλα.

Το αφεντικό των «ερυθρολεύκων» σχολίασε τη φετινή πορεία της ομάδας, χρίζοντας φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα. Επίσης αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον Ντράγκαν Κοκότοβις, ενώ ξεκαθάρισε τους λόγους απομάκρυνσης του Μανουέλ Ρόκα. Παράλληλα τόνισε ότι η ΠΑΕ είναι απόλυτα συνεπής στις συναλλαγές της. Τέλος ενόψει των πλέι οφ, ζήτησε τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5»:

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Νομίζω ότι αν κάποιος μας έλεγε ότι το Σεπτέμβριο θα ήμασταν πρωταθλητές στο Νότιο όμιλο τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου θα του λέγαμε ότι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε βέβαια να ξεκινούσαμε τα πλέι οφ με έναν βαθμό παραπάνω. Αυτό δεν έγινε γιατί κάποια στιγμή η ομάδα χαλάρωσε. Ως ένα σημείο όμως είναι φυσιολογικό και αυτό συμβαίνει όταν οι ομάδες βρίσκονται ψηλά. Πάντως, το γεγονός ότι ήμασταν πρωταθλητές εδώ και καιρό μας επέτρεψε να είμαστε η μόνη ομάδα που μπορέσαμε να κάνουμε μίνι προετοιμασία, αλλά και να ξεχρεώσουν οι παίκτες τις κίτρινες κάρτες».

Για τον Μάνουελ Ρόκα: «Όταν αποτέλεσε παρελθόν ο Γιώργος Βαζάκας είχαμε τη σκέψη να συνεχίσει ο Ρόκα και να του δώσουμε την ευκαιρία την οποία σε μεγάλο βαθμό την άρπαξε από τα μαλλιά και πλέον είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, παρότι έχει σύντομο διάστημα στην προπονητική. Ωστόσο κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι υπήρξε χαλαρότητα στην ομάδα και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ».
Για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς: «Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Ότι μας έδειξε την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα συνεχίζει και μας το δείχνει. Δουλεύει σκληρά με τους παίκτες και υπάρχει πειθαρχία στο τμήμα».
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Πολύς λόγος γίνεται για την αποχώρηση δύο παικτών. Συγκεκριμένα για τον Ακόστα και τον Πόνσε, γιατί για τους υπόλοιπους δεν τίθεται θέμα. Έφυγαν λοιπόν δύο παίκτες όπου η προσφορά τους δεν ήταν η αναμενόμενη και ήρθαν πέντε ποδοσφαιριστές τους οποίους αν τους πάρουμε έναν – έναν θα διαπιστώσουμε την αξία τους».

Για την προβληματική εικόνα που παρουσιάζουν οι Βολιώτες τον τελευταίο καιρό:«Αυτό που προσπαθούμε είναι η αγωνιστική βελτίωση να φτάσει στο 100% στα πλέι οφ. Ο στόχος είναι στις 6 Απριλίου, που θα αρχίσουν τα πλέι οφ, να είναι λυμένα τα πόδια των παικτών».

Για το αν υπάρχουν παίκτες στους οποίους μπορεί να στηριχθεί η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ: «Αν τους πάρουμε έναν – έναν θα διαπιστώσετε ότι τουλάχιστον 10 παίκτες μπορούν να αγωνιστούν και στη Σούπερ Λιγκ. Έχουμε ήδη προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Σταμάτη Καρρά, ο οποίος είναι εξαιρετικός παίκτης με πλούσιο ταλέντο. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι προπονητές μου είπαν ότι ο Καρράς αξίζει να αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδος».

Για το εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στον πρόεδρο και τα μέλη της Football League με κοινοποίηση στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την αδειοδότηση των ομάδων πριν τα πλέι οφ, όπως αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη: «Σύμφωνα με την προκήρυξη θα πρέπει να μετέχουν υποχρεωτικά ομάδες που έχουν νόμιμα και αρμόδια από την ΕΠΟ αδειοδοτηθεί για την περίοδο 2013-14. Οι ομάδες αυτές, σύμφωνα με τα όσα εμείς γνωρίζουμε και από τους δύο ομίλους δεν ξεπερνούν τις επτά. Εδώ να πω πως η ΠΑΕ Νίκη έχει αδειοδότηση. Καλώ, δε, τον πρόεδρό της, κ. Ανδρέα Πάτση, να κάνουμε από κοινού μία συνέντευξη Τύπου πριν τα πλέι οφ. Ζητούμε λοιπόν από την ΕΠΟ και τη Football League να εφαρμοστούν οι νόμοι και να υπάρξει απόλυτη ισονομία μεταξύ των διαγωνιζόμενων ομάδων».
Για τα νέα πρόσωπα που στελέχωσαν την ΠΑΕ: «Θα συγκαλέσουμε άμεσα Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ προκειμένου να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Γιώργος Τόρης θα μπει στη διοίκηση από τη θέση του αντιπροέδρου. Ήταν πάντα δίπλα μας, αλλά αυτή τη φορά θα βοηθήσει καταλαμβάνοντας πόστο στο διοικητικό συμβούλιο. Αυτοί οι δύο μήνες είναι εξαιρετικά σημαντικοί για όλους μας».

Για τον αν η ΠΑΕ είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού πληρώνονται όλοι στην ώρα τους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρωθούν έστω και μία εβδομάδα αργότερα. Η διοίκηση είναι απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις της. Όχι μόνο προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και προς τις υποχρεώσεις της προς την εφορία και ΙΚΑ».

Για τις καταγγελίες της Επισκοπής μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στο «ΕΑΚ»: «Κάτι πονηρό υπάρχει. Αυτοί που μιλάνε δεν ήταν στο Βόλο. Ήταν στην Κρήτη. Και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος. Επίσης δεν μου αρέσει η αντιμετώπιση του θέματος επειδή ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η πιο φιλόξενη ομάδα στη Β’ Εθνική και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα».
Για το ποιες ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο στα πλέι οφ:«Όλες τις ομάδες του Νοτίου ομίλου τις έχουμε. Αυτές που δεν ξέρουμε είναι αυτές του Βορείου ομίλου. Η φιλοσοφία είναι σαν να ξεκινάμε τα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς. Τον πρώτο λόγο έχουν Ολυμπιακός και Κέρκυρα».

Για την στήριξη που θα πρέπει να δείξει ο κόσμος στην ομάδα στα πλέι οφ: «Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Ο 12ο παίκτης είναι απαραίτητος, ειδικά στους αγώνες των πλέι οφ. Πρέπει να δικαιωθούμε για την απόφαση επιστροφής στο ΕΑΚ. Πρέπει επιτέλους να γίνει έδρα το ΕΑΚ. Είναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Τα διαρκείας πάνε καλά αλλά θα μπορούσαν να πηγαίνουν και ακόμα καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι με το που θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ, θα αυξηθεί σημαντικά και η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας».

Exit mobile version