Λουιζίδης: Κόστισε ο πρώτος γύρος στα Τρίκαλα

Η κακή εκκίνηση έχει μεγάλο μερίδιο για τη διαφαινόμενη αδυναμία για άνοδο για τους Θεσσαλούς, σύμφωνα με τον έμπειρο στόπερ που μίλησε στο dokari.gr για τη φετινή χρονιά-μάθημα και την ανάγκη για πρωτάθλημα του χρόνου.

Ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη στα φετινά Τρίκαλα ήταν ο έμπειρος στόπερ, Μπάμπης Λουιζίδης. Ο 25χρονος αμυντικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ήρθε με προοπτική για δεύτερη σερί άνοδο με τον ΑΟΤ μίλησε στο dokari.gr τονίζοντας: «Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα για τα Τρίκαλα και γι’ αυτό δεν μπορούμε ακόμα να κάνουμε ξεκάθαρο απολογισμό και ταμείο, είναι πρόωρο. Στο φινάλε θα έχουμε πιο σφαιρική άποψη. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στο μείον εννιά από την κορυφή, έχοντας και αγώνα παραπάνω. Θεωρώ πάντως σε γενικές γραμμές ότι κόστισε η εκκίνηση και η μικρή συγκομιδή του πρώτου γύρου. Δε το ξεπεράσαμε, δεν μπορέσαμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Η Λαμία ήταν πρώτη στη μεγαλύτερη διάρκεια, είναι το φαβορί για την άνοδο έναντι άλλων ομάδων, αλλά κάτι οριστικό δεν υπάρχει ακόμα. Όσο για εμάς, το χειμώνα ήρθανε κάποιοι αξιόλογοι έμπειροι παίκτες, όπως οι Καραγιάννης, Πέντσας και Μυργιώτης, που αν τους είχαμε εξαρχής, ίσως τώρα να ήμασταν ψηλότερα. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο στην πορεία και είναι χαρακτηριστικό ότι κερδίσαμε σε κάποια ντέρμπι, όπως το διπλό στη Λαμία. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να είμαστε σε τροχιά ανόδου».
«Δικαιολογημένες οι απαιτήσεις»
Για να συνεχίσει ο Λουιζίδης: «Πρώτο μέλημα είναι να κερδίσουμε την Κύμη, που είναι καλή ομάδα και είναι πιο πάνω από εμάς βαθμολογικά. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά έχουμε κίνητρο να την πλησιάσουμε. Τα Τρίκαλα είναι ομάδα με πολύ κόσμο, το απέδειξαν στο πρόσφατο παρελθόν, άσχετα αν φέτος δεν μας βοήθησε όσο θέλαμε. Είναι λογικό να υπάρχουν γενικά απαιτήσεις στον ΑΟΤ, αφού έχει δει την ομάδα ακόμα και στη Σούπερ Λίγκα. Όχι όμως μόνο από τον κόσμο, αλλά από την ιστορία, τη δυναμική της ομάδας, τη διοίκηση και εμάς τους παίκτες ακόμα. Οι συγκυρίες μας άφησαν πίσω, ευθύνονται λεπτομέρειες, ίσως οι αλλαγές προπονητών αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για του χρόνου. Αν η διοίκηση μείνει ζεστή και επιμείνει περισσότερο, με βάση το φετινό μάθημα τότε δεδομένα τα Τρίκαλα έχουν όλα τα φόντα για να πάρουν τον τίτλο».
Ερωτηθείς για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο αμυντικός των κυανέρυθρων υποστήριξε: «Προσπαθώ για το καλύτερο από την αρχή, αλλά άλλοι είναι αρμόδιοι να κρίνουν την προσπάθεια. Με στεναχωρεί φυσικά ότι χάνεται το πρωτάθλημα, αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος εδώ. Προτεραιότητά μου είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ως το καλοκαίρι υπάρχει χρόνος για όλα τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης». Για το παιχνίδι με την Κύμη εντός έδρας ο Τάσος Μπεριτζάς δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Στάμο.

Exit mobile version