Δόξα Δράμας: Βελτιωτικά έργα χορτοτάπητα

Ξεκίνησαν εργασίες στο γήπεδο των «Μαυραετών», που κλείνει ως τις 9 Απριλίου. Δηλώσεις Διαμαντόπουλου και αγωνιστικά νέα ενόψει Βατανιακού.

Κλειστό θα παραμείνει από την Τρίτη το γήπεδο της Δόξας Δράμας, καθώς ξεκίνησαν ήδη βελτιωτικές εργασίες στο χορτοτάπητα. Οι ποδοσφαιριστές των «Μαυραετών» προπονήθηκαν τη Δευτέρα για τελευταία φορά μέχρι τις 9 Απριλίου, όταν η Εθνική ομάδα U-18 θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας. Μετά από πρωτοβουλία του μέλους της διοίκησης, Δημήτρη Περσίδη, αποφασίστηκε από την ΕΠΣ Δράμας να τοποθετηθούν κομμάτια χόρτου μπροστά από τα δύο τέρματα όπου υπάρχει σημαντικό πρόβλημα, αλλά και σε άλλα σημεία του γηπέδου. Οι εργασίες μάλιστα ξεκίνησαν ήδη και θα ολοκληρωθούν τις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα.
Εξάλλου, μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών και την εξασφάλιση της σωτηρίας, η ομάδα του Γιώργου Κουδούνη ήταν δικαιωμένη και ανακουφισμένη και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς στο τελευταίο ματς για φέτος, το Σάββατο με τον Βατανιακό στην Κατερίνη (όπως ίσως οι Σιάμπος, Κανετίδης, Χιντασέλι και Περσίδης). Εκτός μάχης θα μείνουν οι τιμωρημένοι Στόικος, Θεοδωρέλης και Νατσούρας, ενώ αμφίβολοι είναι οι Περπερίδης και Στεργιανός.
Διαμαντόπουλος: Επρεπε ψηλότερα
Εξάλλου, ο πρωταγωνιστής των τελευταίων ματς της Δόξας, ο επιθετικός Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με οκτώ γκολ και πέτυχε χατ τρικ με τα Γιαννιτσά, δήλωσε μεταξύ άλλων στον «ARENA FM»: «Τέλος καλό όλα καλά, ξεμπερδέψαμε με όποια σενάρια υπήρχαν περί υποβιβασμού και τώρα προσπαθούμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο με αυτό το τελευταίο παιχνίδι που μας έχει απομείνει. Περιμένουμε και εμείς τις διοικητικές εξελίξεις γιατί μας αφορούνε άμεσα. Φέτος ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες για μένα, είμαι και φαντάρος. Έβαλα πάντως οκτώ γκολ αν και έχασα αρκετά παιχνίδια. Η Δόξα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται τόσο χαμηλά, παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο και ήταν πολλά παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρουμε. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική και δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν έχεις αγωνιστεί εδώ. Είναι γιορτή για όλους εδώ κάθε Κυριακή».

Exit mobile version