«Μίλησε» ο Τσιρλίδης για Πιερικό

Με δυο γκολ του νεαρού επιθετικού, η ομάδα της Κατερίνης «άλωσε» με 2-1 την έδρα του Τυρνάβου, παίρνοντας νίκη γοήτρου.

Η υπόθεση παραμονή είχε «κλείσει» θετικά για τον Πιερικό από την προηγούμενη αγωνιστική, με τη νίκη επί της Δόξας Δράμας. Έτσι, ο Γιώργος Καμπερίδης έδωσε την ευκαιρία συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς την Κυριακή στο Αλκαζάρ, οι οποίοι τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, με τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Τύρναβο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιώργος Τσιρλίδης. Ο νεαρός επιθετικός «ντύθηκε»… Μανίκας, έβαλε δυο γκολ και οδήγησε εκ του ασφαλούς τους μελανόλευκους στο διπλό. Ο Τσιρλίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 55΄ μετά από σέντρα του Νίκου, ενώ ο ίδιος σημείωσε το 0-2 για τους Κατερινιώτες στο 68΄, μετά από φάση διαρκείας και κόντρες. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη απλώς αρκέστηκε στο να μειώσει στο τελικό 1-2 με δυνατό σουτ του Μπάρος στο 83΄. Πριν το ματς η διοίκηση του Τυρνάβου τίμησε τον τερματοφύλακα Πέτρο Καραναστάση, που στην ηλικία των 36 αποσύρεται από την ενεργό δράση. Διαιτητής ήταν ο Μαλούτας (Ημαθίας).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης (79΄ Καραναστάσης), Πούτας (68΄ Μπάρος), Καραγιάννης, Τέλλος, Καραμανλής, Ιβανίδης, Όμο, Αντρέ, Γεωργίου, Ποκόνγκ (56΄ Λίταινας), Σαχινίδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογιώργος, Νίκου, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Παπατόλιος (46΄ Παπαδόπουλος), Αποστολίδης, Ίτσιος (57΄ Κέρι), Νικολίτσης, Μιχαηλίδης (80΄ Ιορδανίδης), Τσιρλίδης.

Exit mobile version