Πολυβόλο η Δόξα Δράμας με σόου Διαμαντόπουλου (4-0)

Με χατ τρικ του έμπειρου επιθετικού (το άλλο γκολ ο Μπουτζίκος) οι «Μαυραετοί» κέρδισαν εύκολα την Αναγέννηση Γιαννιτσών και «κλείδωσαν» και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Τις τελευταίες (ελάχιστες) αμφιβολίες για το θέμα τις σωτηρίας διέλυσε η Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Γιώργου Κουδούνη έδειξε σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και ξέσπασε με το ευρύ 4-0. Κοινώς, το… μάτι «γυάλιζε» και ο κόσμος έφυγε αποζημιωμένος και ανακουφισμένος. Οι «Μαυραετοί» έδειξαν διαφορά σε ποιότητα και κίνητρο και έδωσαν θετικό φινάλε και… χάπι εντ στο ζήτημα της αποφυγής του υποβιβασμού (έτσι θα είναι τυπική διαδικασία και άνευ ουσίας η τελευταία έξοδος με τον Βατανιακό.
Το παιχνίδι με την ομάδα της Πέλλας εξελίχθηκε σε μονόλογο και περίπατο για τους Δραμινούς, που είχαν έναν… σεληνιασμένο Διαμαντόπουλο, που πέτυχε τρία γκολ, συνεχίζοντας να «πυροβολεί» στα κρίσιμα ματς (έφτασε τα οκτώ φέτος).
Ο… γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 30΄, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Σάρρου μετά από κόρνερ του Μοσχάκη, με τον Διαμαντόπουλο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0. Ο επιθετικός της Δόξας «χτύπησε» ξανά στο 34΄, όταν έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μοσχάκη. Στο 75΄ ο Κίκοφ βρήκε τον Νίκο Μπουτζίκο, που με ατομική ενέργεια και σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα για τους Δραμινούς έβαλε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, στο 79΄ με προβολή μετά από φάουλ του Μοσχάκη, διαμορφώνοντας το θριαμβευτικό 4-0 και ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ τρικ.Η Δόξα είχε και δυο οριζόντια δοκάρια, στο 69΄με δυνατό σουτ του Χρήστου Ρούτση και τρία λεπτά μετά με τον Σλοβένο Στέφαν Σμίλιανιτς, ενώ η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου μετρά αντίστροφα για τη λήξη της σεζόν, αφού ουσιαστικά έχει… αποχαιρετήσει από καιρό την κατηγορία. Διαιτητής ήταν ο Μολιχιτούδης (Μακεδονίας).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Θεοδωρέλης, Βλασόπουλος, Ρούτσης (70′ Κίκοφ), Μπέκα (55′ Γελαδάρης), Μοσχάκης (84′ Περσίδης), Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Σμίλιανιτς.
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Μπονγκ, Ανδρεάκος (46′ Αλέκου), Κάρταλ, Κρινίτσας, Σιδηρόπουλος, Χατζηστεφάνου, Μπαξεβάνος, Σάρρος (46′ Κυριακίδης), Ιορδανίδης (82′ Λυσίτσας).

Exit mobile version