Ολοκλήρωσε με ισοπαλία η Νέων στο «Elite Round»

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Νέων στο «Elite Round» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κόντρα στην Πολωνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» έμεινε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς ο Κιρόφσκι νίκησε τον Λαδά, έπειτα από ατομική ενέργεια.

Στο 47′ ο Χουχούμης προσπάθησε να… απαντήσει, ωστόσο, η κεφαλιά του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, όμως, στο 56′ ο Σουνάς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το 1-1, που έδωσε την τρίτη θέση στην Εθνική Νέων στον όμιλο.

Πάντως, η Εθνική ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 75′ ο Καντούτσης αποβλήθηκε. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισπανία έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την Κροατία και οι Ίβηρες τερμάτισαν στην κορυφή.

Ελλάδα: Λαδάς, Χουχούμης, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Βοσνακίδης, Σιώπης (72′ Μύγας), Ανδρεόπουλος, Παναγιωτούδης (46′ Ιωαννίδης), Καραγκούνης (46′ Δεληγιαννίδης), Σουνάς, Γιαννιτσάνης.

Πολωνία: Πογκορζέλεκ, Χοροσκίεβιτς, Λιμπεράτσι, Κετζιόρα, Κλέμενζ, Κουρόφσκι, Μουράφσκι, Ζαγκιέτο (85′ Νόβακ), Μρόφκα (78′ Κομπιλάνσκι), Ζιελίκσνι (72′ Στεπίνσκι), Φορμέλα.

Exit mobile version