Παραδίδει… πνεύμα ο Άρης

Ήττα-παραίτησης, με 2-1 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με ανατροπή στο σκορ, γνώρισε η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα.

«Ψαλιδίζονται» ακόμα περισσότερο οι ελπίδες (μαθηματικά και μόνο) για σωτηρία στον Άρη και ούτε οι ίδιοι πλέον δεν πιστεύουν σε ανατροπή του σκηνικού. Οι κιτρινόμαυροι, τρεις μέρες πριν τα γενέθλια του συλλόγου για τα 100 χρόνια, γνώρισαν ήττα-ταφόπλακα στη Ροδόπη, με 2-1 από τον Πανθρακικό, που σημαίνει καταδίκη και «λευκή πετσέτα» στα όνειρά τους για αποφυγή του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ενθαρρυντικά για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που στάθηκε τυχερή στο 32΄, όταν ο Ιγκόρ από κοντά πλάσαρε στο δοκάρι και άουτ. Στο 36΄ ο Άρης έκανε το 0-1 με κεφαλιά του προωθημένου Κύργια, μετά από κόρνερ του Τάτου.
Η είσοδος του Μολίνα για τους Θρακιώτες όμως στην ανάπαυλα τους έδωσε νέα πνοή. Στο 65΄ ο Βραζιλιάνος Ιγκόρ είχε δεύτερο δοκάρι (τώρα με κεφαλιά), ενώ στο 72΄ ο Μολίνα με απευθείας φάουλ ισοφάρισε για τον Πανθρακικό (1-1). Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε στην ολική επαναφορά στο 90΄, με τον Ιγκόρ να εξιλεώνεται για τα δυο δοκάρια και να διαμορφώνει το τελικό 2-1, μετά από σέντρα του Καθάριου και αφού πέρασε και τον Διούδη. «Το παιχνίδι πήγαινε όπως το θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε» ανέφερε απογοητευμένος μετά το παιχνίδι ο Σούλης Παπαδόπουλος.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μπεν Σαμπάτ, Παπαγεωργίου (46′ Χασομέρης), Χρήστου, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζάνης (86′ Καθάριος), Ντιόγκο (46′ Μολίνα), Ιγκόρ.
ΆΡΗΣ: Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Βανγκέλι, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος, Καμινιώτης (64′ Ηρακλής), Βλάχος (75′ Κουσίδης), Τσιάρας (82′ Αγγελούδης), Τάτος, Μανιάς.

Exit mobile version