Αχαρναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου (pre-game)

Δυο γύρους πριν από το φινάλε, ο Αχαρναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν πολύ νωρίς την παραμονή τους στην κατηγορία και αν μη τι άλλο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για τη φετινή σεζόν, θέλουν μια νίκη γοήτρου κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου. Ο Γιώργος Βαζάκας υπολογίζει τους πάντες εκτός τον τραυματία Προβατίδη και τιμωρημένο Λιαπάκη.

Η αποστολή για το «τριφύλλι»: Παγούδης, Κούμης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Ιορδανίδης, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Μακρυγιάννης, Γεωργιάδης, Νεόφυτος, Παραράς, Ντε Πάουλα, Γουέλκαμ, Παπαδόπουλος, Ντάλλας, Αθανασίου, Ντος Σάντος, Χριστόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, χωρίς προβλήματα ταξίδεψαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Μενίδι. Μοναδικές απώλειες για τον Κοκότοβιτς ο τραυματίας Καρράς και ο Καρίλ.

Την 19μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Γκίτκος, Γεωργίου, Μπρέσκα, Γκούρμα, Κριστομπάλ, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Δεινόπαπας, Ζέρης, Ιωάννου, Καπετάνος, Κατσιαρός, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Νικολιάς, Πινδώνης και Ρόκας.

Ταυτότητα του αγώνα:

Exit mobile version