Χωρίς Γκέσιο και Μπελόν ο Αιγινιακός

Προφυλάσσονται λόγω ενοχλήσεων οι δυο παίκτες των κυανόλευκων κόντρα στη Ζάκυνθο (ράγισμα στην κάτω γνάθο ο έμπειρος φορ και πρόβλημα στον τετρακέφαλο ο Ελβετός μέσος). Έξω και οι Χατζής και Πέντα, γυρνά ο Μανζάνο.

Με στόχο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, μετά το τρίποντο με τον Ηρακλή, ο Αιγινιακός ταξιδεύει το Σάββατο για τη Ζάκυνθο, ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα κυνηγήσει το διπλό στο Ιόνιο, για να μπει με… φόρα στα πλέι οφ (την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας φιλοξενεί την Καβάλα).
Από την ομάδα της Πιερίας θα λείψει ο τιμωρημένος Χατζής, ο ανέτοιμος Πέντα (ο Αργεντινός πάντως άρχισε ήδη τρέξιμο), ενώ θα προφυλαχθούν προληπτικά, λόγω του δύσκολου γηπέδου και του μεγάλου ταξιδιού οι Γιάννης Γκέσιος (ΦΩΤΟ) και Νταμιάν Μπελόν. Ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από ράγισμα στην κάτω γνάθο, ενώ ο Ελβετός από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω σε αυτή τη φάση, με τον Μανζάνο να γυρνά από τιμωρία.Στην αποστολή του Αιγινιακού μετέχουν οι Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Σαμαράς, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Μανζάνο, Γεωργίου, Κουτσοσπύρος, Κ. Αχαλινόπουλος (πιθανή ενδεκάδα), Μπαϊμάκης, Καρλάο, Δήμου, Λ. Αχαλινόπουλος, Λαζαρίδης, Δεμηρτζόγλου και Κυνηγόπουλος.

Exit mobile version