Ευκαιρία… εκτόξευσης για Οδυσσέα Κορδελιού

Ακόμα έξι πόντους στο… σακούλι θέλουν άμεσα οι κυανόλευκοι μετά το διπλό στο Θεσπρωτικό και πριν τη νίκη άνευ αγώνα με τον Τηλυκράτη, κερδίζοντας εντός έδρας και τη Δόξα Κρανούλας.

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Οδυσσέας Κορδελιού, που έχει το «δυο στα δυο» με τον Κώστα Κορμαρή στον πάγκο, ενώ και νωρίτερα έβρισκε τρόπο να… μαζεύει βαθμούς. Πλέον, το δέλεαρ είναι μεγάλο για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, που μετά την επιτυχία με τον Κεραυνό στο Θεσπρωτικό θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ένα ακόμα βήμα προς το στόχο θα γίνει με τρίποντο την Κυριακή εντός έδρας με τη Δόξα Κρανούλας (με ήττα δε γλιτώνει τον υποβιβασμό η ομάδα της Ηπείρου), ενώ στη συνέχεια θα έρθει άκοπα η νίκη άνευ αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας και άρα θα έρθει βαθιά ανάσα και σχετική άνεση.
Από τους κυανόλευκους θα λείψουν ο άτυχος Κωτσαρής που χάνει τη χρονιά και ο Παπαδόπουλος που παραμένει τιμωρημένος, ενώ γυρνά ο Ευθυμιάδης από τραυματισμό. «Βάσει ευκαιριών μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα τον Κεραυνό, ήμασταν καλοί και δεν απειληθήκαμε. Μας περιμένει σημαντικό ματς με την Κρανούλα, ίσως το σημαντικότερο. Δε θέλουμε απώλειες στην έδρα μας, με αντίπαλο σχεδόν υποβιβασμένο και πριν τη νίκη στα χαρτιά με τη Λευκάδα, είναι ευκαιρία να απομακρυνθούμε από τους κινδύνους. Πάντως, ο αντίπαλος έχει κάνει ζημιές, δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θέλει προσοχή» σχολίασε σε δηλώσεις του ο Κορμαρής.

Exit mobile version