Πήγε στο νοσοκομείο με νταλίκα!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Πιο ελληνικό δεν γίνεται… Εν έτη 2014 να τραυματίζεται ποδοσφαιριστής και αντί για ασθενοφόρο να μεταφέρεται με νταλίκα στο νοσοκομείο.

Το κωμικοτραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε αγώνα πρωταθλήματος για το Α’ Τοπικό Λασιθίου μεταξύ της Δόξας Μύθων και της Νίκης Σητείας. Ο έμπειρος μέσος των γηπεδούχων, Μανώλης Καραλάκης, πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας στραβοπάτησε το πόδι του και όπως αποδείχθηκε αργότερα έπαθε εξάρθρωση αστραγάλου ενώ παράλληλα έσπασε την κνήμη του.

Στο γήπεδο δεν υπήρχε ούτε φορείο ούτε ασθενοφόρο όπως ορίζει ο νόμος, με αποτέλεσμα ο πατέρας του 29χρονου ποδοσφαιριστή να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Αδιάψευστος μάρτυρας του συγκλονιστικού αυτού περιστατικού ο φακός, όπου έδειξε καρέ καρέ την ταλαιπωρία του Μανώλη ο οποίος διεκομίσθη με νταλικά στο νοσοκομείο.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «lasithisport.gr» εξαιτίας της έλλειψης ορθοπεδικού στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας την τρέχουσα χρονικά στιγμή, ο άτυχος αθλητής αναγκάστηκε να επισκεφτεί το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Περαστικά στον Μανώλη ο οποίος όπως φαίνεται από το παρακάτω φωτογραφικό υλικό φαίνεται να υπέφερε πολύ. Ευχή ολών μας η πολιτεία να ευαισθητοποιηθεί άμεσα όσον αφορά την υγεία και τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των αθλητών.

Exit mobile version