Πορεία πρωταθλητισμού τα Μουδανιά!

Συνέχεια στην αντεπίθεση θέλει η ομάδα της Χαλκιδικής εντός έδρας με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, «γράφοντας» ήδη τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς! Μόνος απών ο Ταρασίδης.

Τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας του 1ου ομίλου διεκδικούν τα Μουδανιά, που έδειχναν μέχρι πρότινος καταδικασμένα αλλά κυριολεκτικά… αναγεννήθηκαν από τις «στάχτες» τους και διεκδικούν τη σωτηρία με μεγάλες αξιώσεις πλέον. Η ομάδα της Χαλκιδικής έχει να επιδείξει τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια του δεύτερου γύρου (δηλαδή 12 βαθμούς σε σύνολο 15 διεκδικίσιμων!) με τον Απόστολο Πάππα στον πάγκο (έχασε μόνο από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων), στον οποίο πιστώνεται ο τίτλος του αναμορφωτή. Συγκεκριμένα, ο ΠΟΜ κέρδισε Έβρο Σουφλίου, Δόξα Πετρούσας, Μακεδονικό και εσχάτως Εθνικό Σιδηροκάστρου (εκτός), όντας δεύτερος σε συγκομιδή βαθμών στο δεύτερο γύρο μετά τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα!
Βαρόμετρο για τους Χαλκιδικιώτες είναι ο έμπειρος επιθετικός, Μάνθος Πλατάκης (φωτό), που ήρθε το χειμώνα και ήδη κάνει τη διαφορά, χαρίζοντας βαθμούς με τα γκολ του, ενώ βοηθούν και οι έτεροι νεοαποκτηθέντες (Τεντώνης, Μίχος, Χαραλαμπίδης, Φωτιάδης, Λεονταρίδης).
Τα Μουδανιά είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν την αντεπίθεση που ξεκίνησαν την Κυριακή στο «σπίτι» τους με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με τον κόσμο να έχει συσπειρωθεί σε μια κρίσιμη καμπή και να ετοιμάζει βροντερό «παρών». Το παιχνίδι θεωρείται-κλειδί για τη συνέχεια, ενώ ο Πάππας δεν υπολογίζει μόνο στον επιθετικό Μάουρο Ταρασίδη, που είναι τιμωρημένος.

Exit mobile version