Νίκος Παντέλης: «Με όλες μας τις δυνάμεις»

Ο Νίκος Παντέλης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες τους υποστηρίζοντας ότι η ομάδα θα ταξιδέψει στο Αίγιο με καθαρό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα για είσοδο στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού μίλησε για την ανεβασμένη ψυχολογία του συλλόγου έπειτα από τα δυο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ενώ περιέγραψε τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας στον Πύργο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε την Παρασκευή (07/03) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή το Πελοποννησιακό ντέρμπι της Δευτέρας (10/03 16:00): «Πάμε στο Αίγιο να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς, απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όλες τις δυνάμεις μας. Αυτό είναι άλλωστε το αποτέλεσμα που αν έρθει θα μας αφήσει αρκετές ελπίδες και πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη τετράδα. Για τον Παναιγιάλειο δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα και η ισοπαλία.

Προερχόμαστε από καλή συγκυρία αφού έχουμε πετύχει δυο σημαντικές νίκες, επί του πρώτου και του δεύτερου της βαθμολογίας, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Ψαχνών. Ξεπερνώντας σε δυο τέτοια δύσκολα ματς και σε έναν από τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου, ότι είναι δύσκολο για μια ομάδα να κάνει δυο σερί νίκες όταν έχει ισάριθμα εντός έδρας ματς. Αυτό κυρίως που μας προβλημάτισε αυτές τις μέρες στις προπονήσεις ήταν οι δύσκολες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.

Κάναμε ήδη δυο προπονήσεις στο πλαστικό χλοοτάπητα του ενωσιακού γηπέδου. Τις υπόλοιπες υποχρεωτικά τις κάναμε στο δικό μας, οπού βέβαια βρίσκεται στη γνωστή και επιβαρυμένη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση πάντως προχωράμε ακόμα και με αυτά. Έχουμε καλή ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα».

Exit mobile version