Σαμαράς: Θετική κατάληξη για Αιγινιακό

Για το δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά, τις τελευταίες απανωτές νίκες και την προσπάθεια διάκρισης μίλησε ο έμπειρος στόπερ της ομάδας της Πιερίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγινιακού στο διαδίκτυο μίλησε ο 35χρονος στόπερ, Δημήτρης Σαμαράς, που το καλοκαίρι ήρθε από τη Νίκη Βόλου, τονίζοντας αρχικά: «Δεν υπάρχει άγχος γενικά στον Αιγινιακό, μετά τις νίκες που έχουμε πετύχει από τις αρχές του δευτέρου γύρου, διότι εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Βέβαια, οι επιτυχίες έρχονται μία-μία και σίγουρα κάθε εβδομάδα προετοιμαζόμαστε διαφορετικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε αντιπάλου. Νομίζω ότι αν ο καθένας είναι συγκεντρωμένος στον ρόλο του, δεν θα έχουμε πρόβλημα».
Για να συνεχίσει ο Σαμαράς: «Το πρωτάθλημα είναι σε ένα κομβικό σημείο για όλες τις ομάδες, διότι απομένουν λίγα ματς και δεν μπορούμε να έχουμε απώλειες για να αναπληρώσουμε τους βαθμούς. Οι ομάδες έχουν μικρή βαθμολογική απόκλιση κι από εδώ και πέρα θα φανεί ποιος είναι πιο σταθερός στην απόδοση του, πιο έτοιμος για να βρεθεί στη πορεία των πλέι-οφ. Οι αναμετρήσεις που απομένουν είναι πολύ σημαντικές για όλους και στο φινάλε θεωρώ ότι θα κριθούν πολλά».
Όσο για την κόντρα της Δευτέρας στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα; « Είναι ένα δύσκολο ματς με έναν δυνατό αντίπαλο που από τον Δεκέμβριο και μετά βελτιώθηκε κατά πολύ. Αναμφίβολα είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα που επίσης διεκδικεί την είσοδο της στα πλέι-οφ, αλλά αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, όπως δείξαμε και στα προηγούμενα δύσκολα παιχνίδια, νομίζω ότι θα έχουμε θετική κατάληξη». Εκτός μάχης για την ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη θα μείνουν ο τιμωρημένος Μπελόν και ο τραυματίας Πέντα.

Exit mobile version