Μουδανιά-Μακεδονικός: 90λεπτη ζαριά… ύπαρξης!

Κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί, ίσως και οι κόποι μιας χρονιάς, διακυβεύονται το Σάββατο στα Μουδανιά, ανάμεσα στον ΠΟΜ και τον Μακεδονικό, που έμειναν πίσω στη μάχη της σωτηρίας και παίζουν τα ρέστα τους, με κεντρικό πρόσωπο τον Απόστολο Πάππα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον κυλά η «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού στον 1ο όμιλο, με τις μισές ομάδες (8 στις 16) να… χαιρετούν και τον ΠΑΟ Κοσμίου να δείχνει ο μόνος ήδη καταδικασμένος. Ένα… σκαλί ψηλότερα είναι τα Μουδανιά και ο Μακεδονικός, που… κονταροχτυπιούνται το Σάββατο στη Χαλκιδική. Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο προπονητής των κυανόλευκων, Απόστολος Πάππας (φωτό), που ξεκίνησε τη χρονιά στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά με δηλώσεις στο dokari.gr επισημαίνει: «Δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα για μένα, είμαι επαγγελματίας προπονητής και το ματς είναι σαν όλα τα άλλα. Απλώς έχουμε ίδιο στόχο με το Μακεδονικό και η νίκη έχει διπλή αξία, είναι… εξάποντο. Είμαστε στο μείον δυο από τον αντίπαλο και το Σάββατο πρέπει να είμαστε στο συν ένα. Κάθε Κυριακή πρέπει να αφήνουμε πίσω και μια ομάδα, όσο κυλούν οι αγωνιστικές. Ξέρω τον Μακεδονικό καλά, αλλά μετρά η ψυχή και δε θα κουράσω τους παίκτες μου με πολλές πληροφορίες».
Αμφίβολος για τα Μουδανιά είναι ο Χαραλαμπίδης, ενώ διαθέσιμοι θα είναι οι Στόικος και Σερέτης. Οι τρεις παραπάνω παίκτες προφυλάχθηκαν στη φιλική νίκη της Τετάρτης για τους Χαλκιδικιώτες, με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάνθου Πλατάκη, απέναντι σε Κ20 ομάδας από την Α΄ Σερβίας (οι υπόλοιποι έπαιξαν).
Στην αντίπερα όχθη, από πλευράς Μακεδονικού, που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, τιμωρημένος είναι ο Φοιτάς και αμφίβολοι οι Δούμας, Μαρίγκος, Πουρσανίδης, Τσιαμπάζης και Αράπης.

Exit mobile version