ΠΑΕ Ηρακλής: Καταδίκασε την επίθεση σε Παπαδόπουλο

Μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του «Γηραιού» στα γραφεία της Μίκρας από δύο κουκουλοφόρους, η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε το γεγονός.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος με δική του ευθύνη, πήρε την Τρίτη εξιτήριο από το Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και παρέμεινε για μία νύχτα, έχοντας μώλωπες και ένα σπασμένο πλευρό, από την επίθεση που δέχτηκε. Η κυανόλευκη ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε για το γεγονός, ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα χθεσινά εγκληματικά γεγονότα σε βάρος του Προέδρου της ομάδας, Θεόδωρου Παπαδόπουλου, τα οποία διαδραματίστηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και από τα οποία κινδύνεψε ακόμα και η ζωή του Προέδρου.
Άνανδρες συμπεριφορές και κρυμμένα πρόσωπα κάτω από κουκούλες είναι χαρακτηριστικά δείγματα των δειλών και των ανεύθυνων και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκφράζουν τους αληθινούς φίλους του Ηρακλή.
Σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για το σύλλογο, δεν υπάρχει καμία διάθεση να ηρωοποιήσουμε ανθρώπους χωρίς πρόσωπο.
Αυτό που προέχει είναι η άνοδος της ομάδας. Για τον λόγο αυτό όλοι μαζί, ΑΓΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ποδοσφαιριστές, προπονητές και οι επώνυμοι φίλοι του Ηρακλή, που προσφέρθηκαν να συστρατευτούν δίπλα στην ομάδα πρέπει να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Γιατί τότε κανείς δεν θα μπορεί να μας σταματήσει».
Μετά και το περιστατικό αυτό, το κλίμα στον «Γηραιό» έγινε ακόμα πιο βαρύ και όλα αυτά πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, εκεί όπου ο Ηρακλής θέλει να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει μία θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ.
Λένε για Όγιος-Μπολιβάρ
Εξάλλου, δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν τον Γκιγιέρμο Ογιος να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπολιβάρ. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η καλή πορεία που είχε διαγράψει ο Αργεντινός τεχνικός στη προηγούμενη θητεία του τον έχουν ως πρώτο υποψήφιο να αναλάβει εκ νέου τις τύχες της ομάδας, όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ηρακλή, όπως επισημαίνεται σχετικά στο δημοσίευμα. Την Τρίτη ο Ογιος και ο Τάι βρέθηκαν στην Αθήνα και στη συνάντηση που είχαν προπονητές και αρχηγοί με την ηγεσία της Football League.
Σε ότι αφορά τη προπόνηση, αυτή έγινε υπό τις οδηγίες του βοηθού του Ογιος, Ράφα Πέρεθ. Όπως συνηθίζεται, έγινε οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην Κ20 και τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Τύρναβο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έκαναν χαλάρωμα.
Tέλος, με μήνυμα της η «Α.Θ.10» στο επίσημο σάιτ της καλεί τους παίκτες να ξυπνήσουν πριν χαθεί ο μεγάλος στόχος, ενώ επαναλαμβάνει για άλλη μία φορά την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή στα διοικητικά του συλλόγου.

Πηγή: Bluearena.gr

Exit mobile version