Σηκώνει… κεφάλι ο Αγροτικός Αστέρας

Επιχείρηση άμεσης ανασύνταξης στην ομάδα του Ευόσμου, που γυρνά σελίδα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λάρισα και θέλει το διπλό τίτλου το Σάββατο στο Σουφλί, με κόσμο αλλά χωρίς τους τιμωρημένους Ταταρίδη, Καραντασιάδη και Βελλίνη.

Να συνέλθει άμεσα από το σοκ του αποκλεισμού από την ΑΕΛ στο Κύπελλο, κυρίως με τον τρόπο που ήρθε, καλείται ο Αγροτικός Αστέρας, που πάντως έκανε τιτάνια προσπάθεια, χειροκροτήθηκε με το σπαθί του και αυτό δεν αναιρείται. Οι πράσινοι άφησαν το στίγμα τους στο θεσμό, αποκλείοντας την ΑΕΚ σε ένα όμορφο «ταξίδι» και… φεύγοντας χωρίς ήττα από τη Λάρισα (δυο ισοπαλίες), ενώ μετά την απώλεια του νταμπλ όλο το βάρος πέφτει στο να «κλειδώσει» έγκαιρα ο τίτλος. Το… μαξιλάρι του «συν πέντε» από τον Πανσερραϊκό δεν φέρνει εφησυχασμό, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να δηλώνει: «Ο βασικός μας στόχος ήταν εξαρχής το πρωτάθλημα και εκεί εστιάζουμε. Θέλουμε απερίσπαστοι την πρωτιά και την άνοδο, που είναι στα πόδια μας. Η πορεία Κυπέλλου μας έφερε τραυματισμούς, κόπωση και κάρτες. Αποκλείσαμε την ΑΕΚ και λίγο έλειψε να το κάνουμε και με τη Λάρισα. Αξίζουν μπράβο στους παίκτες που γύρισαν το 0-1 με δέκα παίκτες».
Τρεις τιμωρημένοι
Εξάλλου, για τον αγώνα του Σαββάτου στο Σουφλί με τον Έβρο, τη μοναδική ομάδα που κέρδισε τους «σταχυοφόρους» στο πρωτάθλημα, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ταταρίδης, Καραντασιάδης και Βελλίνης. Τη θέση του πρώτου στα δοκάρια αναμένεται να πάρει ξανά ο νεαρός Θανάσης Γιώτας, ενώ αναμένονται και άλλες αλλαγές. Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα θα πάει στη Θράκη από την Παρασκευή, ενώ στο πλευρό της αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος. Μάλιστα, ήδη ναυλώνονται λεωφορεία και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το πολύ ως την Πέμπτη στα γραφεία της ομάδας (28ης Οκτωβρίου 36, τηλ. 2310 559881).
Επιτυχία στο χορό

Στο μεταξύ, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αγροτικού Αστέρα στο «Ενυδρείο», αφού αρκετοί φίλοι της ομάδας γέμισαν το μαγαζί και διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, το προπονητικό τιμ αλλά και τοπικοί φορείς, όπως ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης, ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Στάθης Λαφαζανίδης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέας Μουρατίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για όλους» Πέτρος Σούλας και εκπρόσωπος του συνδυασμού «Ελεύθεροι – Αδέσμευτη κίνηση πολιτών Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Φάνη Παπαδόπουλο.

Η αρχή της βραδιάς έγινε με το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου, το οποίο χόρεψε ειδικά για την εκδήλωση παραδοσιακού χορούς εντυπωσιάζοντας το κοινό. Κατόπιν ο Απόστολος Τζιτζικώστας πήρε το λόγο και απηύθυνε χαιρετισμό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους πράσινους και δηλώνοντας ότι θα βρίσκεται πάντα στο δίπλα τους. Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Στάθης Λαφαζανίδης ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκε στην ομάδα μόνο επιτυχίες. Τέλος, πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο βετεράνος αθλητικογράφος της Θεσσαλονίκης Σταύρος Πετρακόπουλος, τον οποίο και τίμησε η οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα για την πολύτιμη προσφορά του στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα, με τιμητική πλακέτα από τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Τόκα.

Exit mobile version