Μηδένα προ του… Μπουντούρη μακάριζε!

Ήταν αμφίβολος όλη την εβδόμαδα, δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά ο Σωκράτης Μπουντούρης μπήκε ως αλλαγή και γλίτωσε στις καθυστερήσεις την Αναγέννηση Καρδίτσας από την πρώτη εντός έδρας ήττα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα 1926.

Ο αρχηγός των Θεσσαλών «χτύπησε» και πάλι, διατηρώντας έτσι το αήττητο της ομάδας του εντός έδρας.

Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν αυτή που προηγήθηκε με το γκολ του Μπερτέν με ανάποδο «ψαλίδι» μετά από κόρνερ του Καθάριου στο 43′. Η Καρδίτσα στο δεύτερο μέρος ανέβηκε στο γήπεδο, απείλησε, αλλά δεν μπορούσε να βρει δίχτυα. Όμως, ο Μπουντούρης που είχε μπει στο ματς στο 56′ στη θέση του Καραχάλιου, νίκησε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων τον Καρατζιοβαλή, σώζοντας την παρτίδα για το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Έτσι, μετά από αυτή την ισοπαλία, η Αναγέννηση διατήρησε τις ελπίδες της για να μπει στα πλέι οφ, ενώ κάτι τέτοιο δυσκολεύει για τους Θεσσαλονικείς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Καραχάλιος (56′ Μπουντούρης), Χατζηρίζος, Ρόβας, Οικονόμου, Αναστασόπουλος (73′ Σιμώσης), Μίχος, Γκουγκούδης, Γεωργακόπουλος, Τιμόνοφ (65′ Γήτας), Χλωρός.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μπερτέν, Μωυσίδης, Βέργος, Τζανδάρης (87′ Προβατίδης), Πόποβιτς (78΄Βλάχος), Ναλμπάντης, Καθάριος (82′ Αθανασιάδης).

Exit mobile version