Έ«Χ»ασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός

Το τριφύλλι ήθελε τη νίκη για να πιάσει έστω και προσωρινά τον Ατρόμητο στην τρίτη θέση, αλλά δεν μπόρεσε την πετύχει κόντρα στον Εργοτέλη με το τελικό σκορ να είναι 1-1 στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν χάρη στο πολύ ωραίο γκολ του Ντάνιελ Πράνιτς στο 20′. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου συνέχισε να δημιουργεί κινδύνους αλλά το δεύτερο γκολ δεν ερχόταν, με τους Κρητικούς να μην είναι πολύ απειλητικοί και με τον Καπίνο να επεμβαίνει όποτε χρειάζεται.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε κάπως, με τον Μπαντιμπανγκά να φέρνει το ματς στα ίσια στο 47′ μετά από σύγχυση στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι έγιναν και πάλι απειλητικοί με την είσοδο των Αμπέιντ και Πέτριτς στο παιχνίδι, με τον Κροάτη να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στην πρώτη το σουτ του πέρασε «ξυστά» από το δεξί δοκάρι του Στοΐκοβιτς και στη δεύτερη η κεφαλιά του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον πορτιέρο της ομάδας του Ηρακλείου. Η εστία των Κρητικών όμως δεν παραβιάστηκε ξανά μέχρι το τέλος, με τους παίκτες του Ουζουνίδη να κλείνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο και να παίρνουν τον βαθμό.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο διαιτητής κ. Δελφάκης που με τα πολλά σφυρίγματα του και τις εύκολες κίτρινες κάρτες που έβγαλε προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα της Αθήνας έφτασε τους 47 βαθμούς και ο Εργοτέλης τους 31.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (58′ Αμπέντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (66′ Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης (80′ Κλωναρίδης), Πράνιτς.

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Αντελεγιέ, Τζανακάκης, Αμπντισαλάμ, Καρντόσο, Μεχία, Μπαντιμπαγκά (89′ Ρέντζας), Κούμπικ (77′ Μπουχαλάκης), Χαντί, Μονακέλο (90+3′ Γιοβάνοβιτς).

Exit mobile version