Δόξα Δράμας: Προβληματίζουν… πλοίο και διαμονή!

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας των «Μαυραετών» στη Ζάκυνθο, σε επικοινωνία της διοίκησης με τη διοργανώτρια αρχή. Τελευταίο… καράβι το Σάββατο στις 16:00 και «πονοκεφαλιάζει» οικονομικά το ενδεχόμενο δεύτερης διανυκτέρευσης…

Μπλέξιμο και αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη για την ημέρα διεξαγωγής του αρχικά προγραμματισμένου για την Κυριακή αγώνα της Δόξας Δράμας στη Ζάκυνθο. Η αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων την Κυριακή, δεν εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του ματς την ίδια μέρα και η ΠΑΕ Ζάκυνθος ζήτησε να γίνει το ματς Σάββατο.
Αρχικά οι «Μαυραετοί» συναίνεσαν, αλλά εντέλει διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο καράβι για επιστροφή το Σάββατο ήταν στις 16:00! Που σημαίνει ότι θα έπρεπε να διανυκτερεύσουν δυο βράδια στο νησί, ήτοι το κόστος θα ήταν μεγαλύτερο (για περιόδους που γενικά τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά και δεδομένα υπάρχει στενότητα).
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη, με επικοινωνία της διοίκησης της Δόξας με τη διοργανώτρια αρχή. Εκτός από το Σάββατο και την Κυριακή, δεν αποκλείεται στο… τραπέζι να «πέσει» και η λύση της Δευτέρας, αν και οι Δραμινοί είναι επίσης αρνητικοί, λόγω μεγαλύτερης επιβάρυνσης πριν τον επόμενο κρίσιμο αγώνα με την Καβάλα (μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση και ταλαιπωρία στην επιστροφή).
Στα αγωνιστικά, ο Τάσος Λευκόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Στόικο, Ρούτση, Κάσσο και Μπέκα και στους τραυματίες Κυριακίδη και Μουδούρογλου. Οι Περπερίδης και Γελαδάρης ανεβάζουν στροφές και δεν αποκλείεται να μπουν στην αποστολή, ενώ ντεμπούτο ενδέχεται να κάνει ο Σουμαχορό. Σε κάθε περίπτωση, πλέον υπάρχουν λύσεις, μετά τις προσθήκες του χειμώνα.

Exit mobile version