Καβάλα: Φιλική νίκη με Βυζάντιο

Με 3-1 επικράτησε ο ΑΟΚ σε εντός έδρας τεστ με το Κοκκινόχωμα (σκόρερ οι Καζαντζίδης, Μαυρίδης και Πάλλας), με τον Μιχάλη Ιορδανίδη να κάνει δοκιμές ενόψει Νίκης Βόλου.

Αρκετά πειράματα, σε πρόσωπα και σχήματα, αλλά και… αλχημείες, ειδικά στην άμυνα λόγω απουσιών, έκανε ο τεχνικός της Καβάλας, Μιχάλης Ιορδανίδης, στο νικηφόρο φιλικό με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την Τετάρτη. Το τελικό 3-1 για τους «Αργοναύτες» διαμορφώθηκε με τα γκολ των Καζαντζίδη (25΄ με πλασέ, μετά από φάση διαρκείας), Μαυρίδη (44΄ με ωραίο σουτ) και Πάλλα (68΄, μετά από ασθενή επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ). Για τους κιτρινόμαυρους του Στέλιου Κατρακυλάκη (άφησε καλές εντυπώσεις δεδομένου ότι είχε αρκετές απουσίες), που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο ο Ζαγοριανός, δίχτυα βρήκε ο Γεωργαντέλης, στο 45΄, με κοντινή κεφαλιά και μειώνοντας προσωρινά σε 2-1.
Ο ΑΟΚ είχε και δυο δοκάρια, στο 27΄ με μακρινή «λόμπα» του Καρλόπουλου (οριζόντιο) και στο 81΄ με σουτ του Ρασίντ (κάθετο). Ο Γκανέζος φορ έδειξε καλά στοιχεία και στη συνέχεια αναμένεται να πάρει αυξημένο χρόνο συμμετοχής, ενώ στο τεστ έπαιξαν και νεαροί από την Κ20. Υπενθυμίζεται ότι για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη στο Βόλο δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε και Ντομί, ενώ αμφίβολοι είναι οι Πόπτσης και Χόρτσας. Ο τελευταίος πάντως ενδέχεται να ξεκινήσει δίδυμο στόπερ με τον Βαλεριάνο.
ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Παπαργυρίου, Βαλεριάνος, Καρλόπουλος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Καζαντζίδης, Ιωαννίδης, Κουρέλλας. Έπαιξαν και οι Τιγγιρίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Αρτσε, Πάλλας, Δρίτας, Ρασίντ, Κυγάης, Χρυσαλίδης, Δεληγιάννης, Ρεντίνας, Μηλιός.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Καραβέλης, Γεωργαντέλης, Κωνσταντινίδης, Φωτόπουλος Χ., Τσορμπατζής, Μπατάκογλου, Τσίλογλου, Ζαγοριανός, Λόλης, Πτηνόπουλος, Σκονίδης.
Έπαιξαν και οι Παντελίδης, Περισνάκα, Βουγιατζής, Κανέλλας, Κωνσταντίνου, Τουρασανίδης, Θ. Φωτόπουλος, Ζαρωτιάδης.

Exit mobile version