Γιάννης Κωστόπουλος: «Στόχος η τετράδα»

Ο Γιάννης Κωστόπουλος ενόψει του ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο (24/02 18:00 OTE TV) μίλησε για την αλλαγή σελίδας της Παναχαϊκής.

Ο 26χρονος αμυντικός των «κοκκινόμαυρων» δήλωσε ότι όποτε του ζητηθεί είναι παρών προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της, ενώ ξεκαθάρισε ότι παρά τις νίκες το μυαλό όλων παραμένει προσγειωμένο.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωινή Γραμμή»: «Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι νικήσαμε τον Πανηλειακό όχι μόνο για βαθμούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Και το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο είναι πραγματικό ντέρμπι που επίσης θέλουμε να δείξουμε πάθος και ψυχή για να το κερδίσουμε.

Για το αν η ομάδα μπορεί να καταλάβει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία ανέφερε: «Πρώτος μας στόχος παραμένει να μπούμε στην τετράδα, μόλις τον καταφέρουμε θα κοιτάξουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Για το γεγονός ότι είναι βασικός στα παιχνίδια των Πατρινών τόνισε: «Αυτό είναι θέμα προπονητή εγώ σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Exit mobile version