Ηρακλής: Άκαρπη επαφή με την «Αναγέννηση»

Η αδυναμία του Θόδωρου Παπαδόπουλου να καλύψει βασικές ανάγκες, η παραίτηση του Αργύρη Ασφαλτίδη από τη διοίκηση, αλλά και η πίεση που ασκείται στον πρόεδρο, έχουν επισπεύσει τις διαδικασίες πώλησης της ΠΑΕ.

Για τον λόγο αυτό την Τρίτη στην Κατερίνη, πραγματοποιήθηκε ραντεβού με την παράταξη «Αναγέννηση – Ηρακλής». Οι άνθρωποι της «Αναγέννησης», όπως παλιότερα έτσι και τώρα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «κυανόλευκης» εταιρείας. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο δεν υπήρξε καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι τα χρήματα και οι εγγυήσεις που να πιστοποιούν την οικονομική τους δυνατότητα, τα οποία δεν δόθηκαν.
Ο Παπαδόπουλος έδωσε σε αυτούς διορία μέχρι και την Πέμπτη, για να εμφανίσουν χρήματα και εγγυήσεις που να επιβεβαιώνουν την οικονομική τους ισχύ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία πώλησης των μετοχών. Το μεγάλο ωστόσο ερωτηματικό που προκύπτει είναι ότι όλες οι συζητήσεις για την πώληση πραγματοποιούνται χωρίς να έχει γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από τη πλευρά της «Αναγέννησης», στα οικονομικά της ΠΑΕ Ηρακλής. Πάντως, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν άνθρωποι της διοίκησης, το ενδιαφέρον των Ιρανών εξακολουθεί να παραμένει υπαρκτό, ενώ ως τώρα δεν υπάρχει κανένα άλλο επίσημο ενδιαφέρον για την κυανόλευκη εταιρεία.
Τέλος, στα αγωνιστικά, την Τρίτη στη Μίκρα έγινε φιλικό μεταξύ της Κ20 και της πρώτης ομάδας. Στο τεστ αυτό αγωνίστηκαν και οι νεοαποκτηθέντες, Εντζο Σκόρτσα, Παναγιώτης Κουρδάκης και Θεόφιλος Κουρούπης, με τον Ουρουγουανό να έχει καλή απόδοση και να βρίσκει και δίχτυα.

Πηγή: Bluearena.gr

Exit mobile version