Μάνταλος: «Η μεγαλύτερη νίκη της Ξάνθης»

H Skoda Ξάνθη έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ εις βάρος του Παναθηναϊκού, βλέπει play off και ο Πέτρος Μάνταλος δήλωσε ενθουσιασμένος στον Sentra FM.

O νεαρός άσος δεν έκρυψε ότι μέσα στους προσωπικούς του στόχους είναι και η συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό…

Αναλυτικά όσα είπε:

Τι άλλαξε στη Skoda τον τελευταίο καιρό και δείχνει άλλο πρόσωπο παίρνοντας αποτελέσματα:

«Σίγουρα στα τελευταία ματς η ομάδα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, δεν μπορώ να πω τώρα τον ακριβή λόγο. Θα έλεγα λίγο ο προπονητής, λίγο τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, λίγο οι ποδοσφαιριστές που έχουν βρει τον καλό τους εαυτό. Και όλο αυτό έχει γίνει ένα μίγμα και έχουμε βρει τον καλό μας εαυτό και φαίνεται αυτό μέσα στα ματς».

Τι ήταν αυτό που έδωσε στη Ξάνθη την ευκαιρία να πανηγυρίσει στο ΟΑΚΑ μία μεγάλη νίκη και αν αυτή ήταν η μεγαλύτερη φετινή:

«Ναι, ήταν η μεγαλύτερη νίκη, για μένα η μεγαλύτερη, αυτή και μέσα στον ΠΑΟΚ. Αντέδρασε στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, όμως εμείς είχαμε πει ότι δεν έπρεπε να χάσουμε και τα δυο ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και να γυρίσουμε μετά ξανά μέσα στην έδρα μας με τη Βέροια και να λέγαμε πάλι ότι είναι τελικός. Ετσι πήραμε μία σημαντική νίκη. Εκεί κάτω στη βαθμολογία, όλοι είμαστε κοντά, με αυτή τη νίκη, όμως, έχουμε ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη».

Στο αν υπάρχει αλλαγή τακτικής και αγωνιστικής συμπεριφοράς στη Skoda:

«Σίγουρα στις αρχές ήμασταν στις τελευταίες, βάλαμε τον εγωισμό και φαίνεται στο σύνολο ότι είμαστε καλύτεροι».

Στο αν παίζουν ρόλο οι κατά καιρό δηλώσεις Πανόπουλου:

«Για να τα λέει ο πρόεδρος της ομάδας, υπάρχει κάποιος λόγος. Θα συμφωνήσω με κάποιες δηλώσεις».

Για την επιστροφή Ουζουνίδη και στο πώς είναι τώρα που γύρισε:

«Ο Ουζουνίδης ήρθε στην ομάδα, δεν θα έλεγα πιο άνετος, αλλά πιο έτοιμος και πιο αποφασιστικός».

Περί της οργάνωσης της Skοda:

«Είναι παράδειγμα προς όλες τις ομάδες η οργάνωση της Ξάνθης, δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς εδώ. Η οργάνωση στα αποδυτήρια, στα γήπεδα, στη διοίκηση, όλα δουλεύουν άρτια.

O προσωπικός του στόχος:

«Να παίξω όσο καλύτερα. Να παίξω μπάλα και να είμαι μέσα σ’ αυτούς που βλέπουμε στην τηλεόραση. Εχει περάσει από το μυαλό μου να παίξω στο εξωτερικό».

Exit mobile version